Anahtar Kelimeler: Birlikte Toplantı Yapıldı

Birlikte Toplantı Yapıldı

Birlikte Toplantı Yapıldı

Birlikte Toplantı Yapıldı

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, yoğun bir tempo ile seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Dağdelen, gündüz de akşam da sürekli bir yerlerde seçim çalışması yürütüyor.

 

SEÇİM ÇALIŞMALARI

Başkan Dağdelen, önceki gün Ramazan Sokağında vatandaşlarla bir araya geldi. Gündüz ise Diyaliz Merkezi´ni ziyaret etti. Bir şehit ailesine ziyarette bulundu, Yenimahalle´de ev toplantısına katıldı, iftarı ise Selimözer Mahallesi´nde vatandaşlarla birlikte yaptı. Çalışmalar ve ziyarezler konusunda bilgiler veren Başkan Dağdelen, ?Seçim çalışmalarımızı yoğun bir tempo ile sürdürüyoruz. Belediyemiz Ramazan Sokağı etkinlikleri kapsamında sahne alan Şiir yorumcusu Ali Öztürk, Ses sanatçısı Burak Güç´e çeşitli hediyeler takdim ettik. Ramazan sokağında vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde muhabbet ettik. Aynı zamanda seçim arabalarımızı ve bayrak asımlarını yerinde inceledik? dedi.

 

DİĞER ÇALIŞMALAR

Diğer çalışmalar konusunda da bilgiler veren Başkan Dağdelen, ?Kırıkkale Diyaliz Merkezini ziyaret ederek hastalarımızla hasbihal ettik. Mübarek Ramazan ayında Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah. İki yıl önce Şırnak´ın Cizre ilçesinde şehit olan Ferhat Bozkurt´un ailesini ziyaret ettik. Şehidimize Allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyoruz. Yenimahalle Tuğkent bloklarında ev toplantımızı yaptık. Misafirperverliğinden dolayı hanım kardeşlerimize teşekkür ederiz? diye konuştu.

 

İFTARA KATILDI

Başkan Dağdelen, ?Bugün iftarda Selimözer Mahallesinde Sultan Atlı ablamız´a misafir olduk. Ramazanın bereketiyle dualarımızı heybemize doldurup ev sahibimize gittik. Misafirperverliğinden dolayı Atlı ailesine teşekkür ediyorum. Kırıkkale Belediyesi Ramazan Sokağı Etkinlikleri kapsamında Şehit ve Gazi ailelerimiz ile bir araya geldik? dedi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli