Anahtar Kelimeler: Birlikte üretim

Birlikte üretim

Birlikte üretim

Birlikte üretim

Ticaret Bakanlığının üçüncüsü düzenlenen, Türkiye´deki kooperatif ürünlerini yerel ve küresel ticaret ağına dahil etme misyonuyla düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarı ?Birlikte Üretim, Birlikte Büyüme? sloganıyla Ankara Kongre Merkezinde yapıldı.

TÖREN YAPILDI

Türkiye Kooperatifler Fuarı´nın açılışı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Esnaf ve Sanatkar kooperatifçilik Gene Müdürü Necmettin Erkan bürokrasi, milletvekillerinin kooperatifin temsilci ve üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Katılımın oldukça yüksek olduğu Fuar´da çeşitli illerden 171 kooperatif ve kooperatif üst kuruluşu ürünlerini ve hizmetlerini tanıttı.

KOOPERATİFİ STAND AÇTI

Fuarda Ticaret İl Müdürlüğü çabalarıyla yeni kurulan  S.S. Irmak Hanımeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi 5-6-7-8 Aralık 2019 tarihlerinde stant açtı. Standartta Kırıkkale ilinin yöresel ürünleri tanıtılarak, kooperatif üyelerinin ürettiği ürünler pazarlandı.

ÇETİNER´E ÖDÜL VERDİ

Üçüncüsü yapılan Türkiye Kooperatif  Fuarının açılışında kooperatifçilik alanındaki çalışmalardan dolayı, Hatay, Adana, Kırıkkale ve Kırşehir İl Müdürleri ödüllendirildi. Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner´e kooperatifçilik alanında yapmış olduğunuz çalışmalar, etkinlikler ve faaliyetlerden dolayı uygun görülen ödülü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar PEkcan takdim etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Tören sonrası Türkiye genelinde kooperatiflerin açmış olduğu standlar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Esnaf ve Sanatkar kooperatifçilik Gene Müdürü Necmettin Erkan tarafından ziyaret edildi. Irmak Hanımeller Kadın Girişimi Üretim ve işletme Kooperatif standını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay İl Müdürü Seyfettin Çetiner ve Kooperatif Başkanı Elif Açıkalın´dan kooperatif hakkında bilgi alarak başarılar diledi. 5-6-7-8 Aralık Ankara Ticaret Odası fuaye salonunda yapılan fuarda S.S. Irmak Hanımeller Kadın Girişimi Üretim ve işletme Kooperatifini ziyaretçi akınına uğradı. Pek çok Kırıkkaleli hemşerimiz standa uğrayarak alışveriş yaptı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli