Anahtar Kelimeler: Birlikte atlatacağız

Birlikte atlatacağız

Birlikte atlatacağız

AÇIKLAMADA BULUNDU

 

Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen TOBB Ekonomi Şurası’na pandemi dolayısıyla video konferans yoluyla katıldı.

 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Türkiye Ekonomi Şurası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde (TOBB) yapıldı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde koronavirüs tedbirlerine uyularak gerçekleşen toplantıya 81 il oda ve borsa yöneticileri video konferans yoluyla katılım sağladı. Şurayı 81 il ve 160 ilçeden, bölgelerinin kanaat önderleri olan, Oda ve Borsa Başkanları, TOBB Delegeleri, Kadın ve Genç girişimciler ile Genel Sekreterler olmak üzere yaklaşık 3 bin kişinin izlediğini söyleyen Hisarcıklıoğlu, “Pandemi sürecinde hepsi yoğun bir mesai harcadılar. İllerin ve ilçelerin sorunlarını çıkardılar, öneriler hazırladılar. Yerelde hangi ekonomik sıkıntılar yaşanıyorsa, hepsini tespit ettiler. Gece yarılarına kadar üyeleriyle istişare ettiler. Talepleri bize aktardılar. Biz de, acil yapılması gerekenleri, saat kaç olursa olsun Bakanlarımıza ilettik. Tabandan tavana müthiş bir çalışma ortaya koyduk. Camiamızla gurur duyuyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

SIKINTILARIMIZ VAR

Önlerindeki sorunları, piyasa ekonomisi kurallarına uygun şekilde çözeceklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Salgının önüne geçmek için aldığımız tedbirlerin yol açtığı sıkıntıların elbette farkındayız. Devlet olarak elimizdeki imkanları sonuna kadar kullanarak bu sıkıntıları azaltmanın gayreti içindeyiz. İnşallah önümüzdeki yıl tüm bu zorlukları geride bırakmış olarak bugünleri acı bir tebessümle yad edeceğiz. Sorumluluğumuzun ağır olduğunu biliyoruz ama milletimize olan güvenimiz, enerjimiz, şevkimiz, azmimiz daha da büyüktür. Ülkemizi bugünkü bölgesel ve küresel liderlik seviyesine sizlerle birlikte getirdik. İnşallah yaşadığımız sıkıntıları yine sizlerle birlikte aşacak, hep birlikte büyük ve güçlü Türkiye hedefine ulaşacağız” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, oda ve borsa başkanlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti de ifade ederek, iş dünyasına, esnaf ve sanatkarlara, üreticilere, tüm sektörlere hayırlı ve bol kazançlar diledi. Toplantıda üyelerinin taleplerini ileten Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer toplantının oldukça yararlı geçtiğini söyledi. Başkan Sümer, bu süreci hep birlikte atlatacaklarını vurguladı. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli