Anahtar Kelimeler: Birlikte başaracağız

Birlikte başaracağız

Birlikte başaracağız

Birlikte yöneteceğiz

 

Yaşam kalitesi artacak

 

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantıları, ev ziyaretleri açık alan toplantılarına devam ediyor.

 

MAHALLEDE BULUŞMA

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantıları, ev ziyaretleri açık alan toplantılarına devam ediyor. Önal, önceki gün Pazar ziyaretlerinde bulundu, ev toplantılarına katıldı ve Gündoğdu Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Önal, “Gündoğdu Mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Şehrin sorunlarının bariz bir şekilde ortada olduğunu belirten Önal, sorunların çözümüne yönelik çalışmaları ve hazırlıkları olduğunu ifade ederek, “Şehrimiz hizmete kavuşacak, vatandaşlarımızın yüzü gülecek. Söz verdik” diye konuştu. Önal ayrıca, nasıl bir yönetim tarzı sergileyeceklerine de dikkat çekerek, “Bu işi birlikte başaracağız ve bu şehri birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

YAŞAM KALİTESİ ARTACAK

Şehir genelinde alt yapı, yol, kaldırım, park ve temizlik sorunlarının had safhada olduğuna işaret eden Önal, “Sorunları biliyoruz. Çünkü biz de bu şehirde yaşıyoruz. Buradan hiç ayrılmadık. Siyasi malzeme üretmek istemiyoruz. Biz, sizin de bizim de yaşam alanımızın kalitesini, yaşam standartlarımı yükseltmek için çalışacağız. Bunun için sizlerden destek istiyoruz. Bizlere güvenin, her şey çok güzel olacak” dedi. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı