Anahtar Kelimeler: Birlikte yöneteceğiz

Birlikte yöneteceğiz

Birlikte yöneteceğiz

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Cebeci ve birliğe bağlı oda başkanları birlikte MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy’a adaylığı dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ZİYARET ETTİLER

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Cebeci ve birliğe bağlı oda başkanları birlikte MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy’a adaylığı dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Adayı Ulusoy, göreve gelmeleri durumunda tüm odalarla sürekli istişare halinde olacaklarını söyledi.

 

ODA BAŞKANLARI KATILDI

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Cebeci beraberinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Köksal Tonga, Kasaplar Odası Başkanı Gazi Karafilik, Kahveciler Odası Başkanı Adnan Çatalok, Lokantacılar Odası Başkanı Faruk Işıkten, Berberler Odası Başkanı Murat Birdal, Oto Sanayiciler Odası Başkanı Murat Pehlivanlı, Bakkallar Odası Başkanı Can Ahmet Uyar, Servisçiler Odası Başkanı Behzat Yerlikaya, Sebzeciler Odası Başkanı Orhan İba Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Birlik Başkanı Cebeci, MHP adayı Ulusoy’a hayırlı olsun temennilerinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

 

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Birlik başkanı Cebeci ve oda başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, göreve gelmeleri durumunda şehirde bulunan meslek odaları ve STK’larla sürekli istişare halinde olacaklarını söyledi. MHP’li aday Ulusoy “Biz ilk günden itibaren şunu söyledik. Şehrimizin neye ihtiyacı varsa hep birlikte karar vereceğiz ve o yönde adımlar atacağız. Diğer bir deyişle şehri hep birlikte yöneteceğiz. Esnaflarımızın temsilcisi olan Meslek odalarımızın öneminin bilincindeyiz. Sürekli istişare halinde olarak hizmetlerimizi hayata geçireceğiz” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı