Birlik ve beraberliğimizden ödün vermeyiz”

 Birlik ve beraberliğimizden ödün vermeyiz”

Birlik ve beraberliğimizden ödün vermeyiz”

İftarda bir araya geldiler

Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından mahalle ve köy temsilcilerine iftar yemeği verildi. Yemekte konuşan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay Koalisyon hükümeti içerisinde Ak Partinin olacağını koalisyon hükümeti kurulmaması halinde seçime gidileceği seçim içinde hazır olduklarını söyledi 

İFTARDA BULUŞTULAR

Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinin bu yıl bir yenisini daha vermekten mutluluk duyduklarını ifade eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, Teşkilat mensuplarımızla ve mahalle temsilcilerimizle her Ramazan ayında iftarda bir arada olmak bize mutluluk veriyor. Biz burada iftar yaparken muhabbetlerimiz ve sohbetlerimiz daha da artıyor. Belki bizler burada iftarımızı açabiliyoruz ama yurt dışındaki Müslüman ülkelerde aç kardeşlerimiz var. Allah, en kısa zamanda da bizim gibi onlara da güzel iftarlar açmayı ve sıkıntılardan kurtulmayı nasıp etsin. Hep bir ağızdan onlara da dua etmeyi unutmayalım” dedi.

HİÇBİR EKSİKLİK OLMAYACAK

Arzu ettikleri şekilde bir seçim elde edemediklerini ifade eden Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ise konuşmasında, ‘Kırıkkale'de hizmetler noktasında yine hizmetleri getireceğiz. Hiçbir eksiklik olmayacak. Biz hizmet noktasında teşkilatlarımız AK Partiye gönül veren vermeyen gözetmemeksizin hizmet götüreceğiz. Ak Partisiz koalisyon kurulamaz mutlaka kurulacak olası bir koalisyonda yer alacaktır. Koalisyon kurulmazsa erken seçim olacak. Sizlerle birlikte teşkilat olarak koalisyona da erken seçime de hazırız. Sizlerle birlik ve beraberliğimizden asla ödün vermeyeceğiz' ifadelerini kullandı.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli