Bisiklet Topluluğu sezonu açtı

Bisiklet Topluluğu sezonu açtı

Bisiklet Topluluğu sezonu açtı

Sizi de bekliyorlar

Kırıkkale Bisiklet Topluluğu sezon açılışını varış ve dönüş olmak üzere 70 kilometrelik bir rota üzerinde gerçekleştirdi.

BİR YILDA FAAL ÇALIŞMA

Kırıkkale´nin ilk bisiklet grubu olan Kırıkkale Bisiklet Topluluğu kurulduğu günden bu yana binlerce kilometreyi geride bıraktı. Yeni bir topluluk olmasına rağmen sadece 1 yıl içerisinde sayısız faaliyet ve etkinlik gerçekleştiren Kırıkkale Bisiklet Topluluğu, Facebook ve WhatsApp iletişim kanallarıyla üye sayısını her geçen gün artırmaya devam ediyor. Haftanın her Perşembe akşamı geleneksel buluşmalarını gerçekleştirerek hem sohbet etme imkânı bulan hem de birbirleriyle teknik bilgileri paylaşan topluluk üyeleri ayrıca hafta sonunda yapılacak olan tur konusunda bilgi alışverişinde bulunuyorlar.

KAHVALTI YAPTILAR

Kırıkkale Bisiklet Topluluğu üyeleri kondisyon eksikleri olmasına rağmen yılın ilk orta dereceli turunu Kılıçla köyüne gerçekleştirdi. 25 Şubat Cumartesi sabahı Cumhuriyet Meydanı´nda toplanan yaklaşık 15 bisikletçi, kol halinde öncü ve artçılar eşliğinde Yahşihan Demir Köprüye ulaştılar. Burada eşsiz Kızılırmak manzarası eşliğinde getirdikleri kumanyalarla sabah kahvaltısı yapan bisikletçiler, Doğalgaz Çevrim Santraline giden ara yol üzerinden Yeşil Vadiye ulaştılar. Buradan Irmak köyüne de uğrayan bisikletçilere, yöre halkı yoğun ilgi gösterdi.

70 KİLOMETRE PEDAL ÇEVİRDİLER

Öğle saatlerinde Kılıçlar köyüne ulaşan bisikletçiler, burada köy kahvehanesinde çay molası verdiler. Yaklaşık 45 dakikalık bu molanın ardından dönüşe geçen bisikletçiler, mataralarını Kılıçların saf ve temiz suyundan doldurdular. Aynı güzergâh üzerinden yola devam eden topluluk üyeleri, Yahşihan üzerinden kent merkezine ulaştılar. Varış ve dönüş olmak üzere 70 kilometrelik bir rota üzerinde pedal çeviren bisikletçiler, hava şartlarına bağlı olmak kaydıyla hafta sonunda yeni bir turun organizasyonunu yapacaklar.

TURLARA KATILMAK İÇİN İLETİŞİM

Facebook İletişim: https://www.facebook.com/groups/kirikkalebisiklettoplugu

https://www.facebook.com/bisikletseverlertoplulugu71

WhatsApp: 05057845087, 05323846822, 05079815536



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli