Anahtar Kelimeler: Bisiklet şenliği

Bisiklet şenliği

Bisiklet şenliği

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer'de bisikletiyle beraber sporculara eşlik etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Yeşil Vadi Turkuaz Bisiklet turu etkinliği Yeşil Vadi bisiklet yolunda yapıldı. Yüzlerce bisiklet sporcusunun katıldığı etkinlik Oba köyde sona erdi. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer'de bisikletiyle beraber sporculara eşlik etti.

 

 

BİSİKLET ŞENLİĞİ

Yeşil Vadi'de başlayan bisiklet turu Oba Köyde sona ererken, etkinliğe Kırıkkale'den il müdürleri, sivil toplum örgüt başkanları ve sporcular katıldı. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer etkinlik öncesi yaptığı açıklamasında " 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında böyle bir etkinlik düzenledik. Burada yüzlerce bisiklet sporuna gönül veren arkadaşlarımız katıldı. Böyle etkinlikler bir birimizle olan iletişimimizi daha da kuvvetlendiriyor” dedi.

 

VALİ TEŞEKKÜR ETTİ

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer 29 Ekim Cumhuriyet Bayramıyla ilgilide açıklama yaptı. Sezer, Vatan ve millet uğruna verilen kutsal mücadelenin, şanlı bir milletin şahlanışı ve yeniden doğuşunun simgesi olduğunu vurguladı. Sezer, Türkiye'nin bugün ortaya koyduğu duruşun birçok millete ilham kaynağı ve mücadele azmi verdiğini aktardı. Sezer, son olarak ta Bisiklet turuna katılan sporcuları, gençleri, il müdürlerini ve sivil toplum örgüt başkanlarına teşekkür etti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false