Anahtar Kelimeler: birlikte kazanacağız

?Biz birlikte kazanacağız?

?Biz birlikte kazanacağız?

?Biz birlikte kazanacağız?

 

CHP´den derneklere ziyaret

CHP Milletvekili adayı Hasan Biçer yöre derneklerinin birlik ve beraberliğin ilk adımları olduğunu söyledi. Biçer Delice Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaretinde Delicelilerden destek talebinde bulundu, Biçer ?Birlikte kazanacağız? dedi.

DEÇYAD ÖRNEK BİR DERNEK

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer seçim çalışması kapsamında Delice, Çerikli, Büyükyağlı, Büyükavşar ve Köyleri Kültür Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Biçer ziyarette yaptığı açıklamada özellikle yöre derneklerinin birlik ve beraberlikte ilk adım olduğunu söyledi. Hasan Biçer Delice ve yöresini temsil eden bu derneğin Kırıkkale´de örnek çalışmalarıyla dikkat çektiğini bildirdi.

BERABERLİKTE İLK ADIM

Milletvekili adayı Hasan Biçer Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´ de de çok sayıda yöre derneğinin bulunduğunu belirterek DEÇYAD´ın bölgedeki ilçe, kasaba ve köyleri kapsayan bir çatı oluşturduğunu ve bunu da en iyi şekilde başararak bölge yaşayanları bir çatı altına topladığını bildirdi. Bununda birlik ve beraberlikte ilk adım olduğunu kaydeden Biçer, parti olarak bölgede belli bir oy potansiyeline sahip olduklarını bu sefer bu potansiyelin üzerinde bir oy beklediklerini belirtti. Biçer ?Üzerimize düşeni biz yapmaya hazırız. Bölgemizden bu dönem daha fazla oy bekliyoruz. Bölgenin tarım ve hayvancılıkla iştigal etmesinden dolayı CHP´nin çiftçiye ve üreticiye yönelik vaatlerini biliyorsunuz? dedi.

ÇOK OY BEKLİYORUZ

Ziyarete katılan Milletvekili adayı Mustafa Demiral ise yaptığı konuşmada Delice. Çerikli, Yağlı ve buralara bağlı köyleri mesleğinden dolayı çok iyi tanıdığını ve meclise gitmeleri halinde bölgenin sorunlarını daha iyi anlatma imkânı bulacaklarını bildirdi. Demiral Dernek Başkanı Ali Rıza Koçoğlu´nun şahsında bu dönem bölgeden daha fazla oy beklediklerini ifade etti. Milletvekili adayı Adem Şahin ise kendisinin bölge insanı olduğunu ve bölgedeki tüm kasaba ve köyleri karış karış bildiğini belirterek bölgede yaşayanların bu zamana kadar ihmal edildiğini söyledi. Çünkü bölgeyi temsil eden bir Milletvekilinin bu zamana kadar çıkmadığını anlatan Şahin Delice ve yöresinin oylarına talip olduklarını söyledi.

YÖRENİN TEMSİLCİSİ OLMALI

DEÇYAD Başkanı Ali Rıza Koçoğlu ise bölgedeki derneklerin bir çatı altında toplanmasını sağlayan bu yapının birlik ve beraberlik anlamında önemli olduğunu söyledi. DEÇYAD´ın bir konfederasyon gibi görev yaptığını belirten Koçoğlu Kırıkkale´de örnek olduklarını kaydetti. Ziyarette Kırıkkale Oğuzboyu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ali İhsan Akkaya ve DEÇYAD yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Ziyaret sonunda gündeme konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çekildi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false