Anahtar Kelimeler: gövdemizi koyduk

?Biz gövdemizi koyduk?

?Biz gövdemizi koyduk?

?Biz gövdemizi koyduk?

Sümer açıklamada bulundu

 

 

 

 

 

Kırıkkale Ticaret Borsası İstihdam seferberliği 2019 çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptı. Seferberliğe destek için üye ziyaretlerine başladıklarını vurgulayan Borsa Başkanı Harun Sümer ?Önce ilimiz, sonra ülke istihdamına katkıda bulunmak için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyuyoruz? diye konuştu.

 

İSTİHDAMDA REKOR GETİRECEKTİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde yürütülen "istihdam seferberliği" Kırıkkale iş adamları tarafından takdir topladı. Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, istihdam seferberliğinin işletmeler için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. Başkan Sümer ?Açıklanan yeni paketle devletimiz maaş, vergi ve SGK primi desteğiyle bizlere güçlü bir yol açıyor. Şimdi işletmelerimize düşen görev bu teşviklerden yararlanmak. Bu destekler, işletmelerimiz için bir fırsattır. Bu fırsatı hep birlikte çok iyi kullanmalıyız. Yeni paket, istihdamda rekor getirecektir. İstihdam, üretime artış ve kalite olarak yansıyacaktır. Bunu da Kırıkkale olarak diğer vilayetlerin potansiyel ve sinerjik durumunu değerlendirdiğimiz zaman çok büyük bir yapıya ve çok büyük bir altyapıya sahip olduğumuzu görüyoruz. Kırıkkale iş dünyası olarak elimizi taşın altına değil, gövdemizi taşın altına koymak durumundayız? ifadesini kullandı.

 

GELEN DESTEĞİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

2019 yılı istihdam seferberliği açıklanmasının hemen ardından çalışmalarına başladıklarını ve Kırıkkale´de bulunan üyelerini ziyaret ederek paket kapsamında sağlanan imkanları anlattıklarını söyleyen Başkan Sümer ?Biz Kırıkkale olarak ilk etapta 2 milyon 500 binlik istihdam hedefine katkı vermek için elimizi taşın altına koyuyoruz. İş dünyası eğer ki bu fırsatlardan yararlanmak istiyorsa 1 Şubat ila 30 Nisan tarihleri arasında müracaat etmesi gerekiyor. Pakette yer alan avantajlara bakacak olursak Yeni İstihdama devletimizin 3 ay Ücret Desteği, 12 ay boyunca SGK Primine, Vergisine Destek, kısa çalışma ödeneği, asgari ücret desteği, düzenli ödemeye devamlı destek, kalkınmaya ilave destek, önce işbaşı eğitim sonra istihdam desteği, İhtiyacınıza uygun, nitelikli işgücü eğitimine tam destek verilecek. Nitelikli işgücü işverenlerin talepleri doğrultusunda oluşturulacak eğitim programı ile yetiştirilecek? diye konuştu. "Burası Türkiye, burada iş var? sloganıyla başlatılan "İstihdam Seferberliği 2019" kampanyasına ?Burası Kırıkkale burada iş var´ diyerek destek açıklaması yapan Başkan Sümer ?Gelin, bu tarihi teşvikten yararlanın. Böyle bir teşviki hayata geçirdiği için yetkililerimize çok teşekkür ediyoruz? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli