Anahtar Kelimeler: diyoruuuz yaşıyorsunuz!

Biz ne diyoruuuz, siz ne yaşıyorsunuz!

Biz ne diyoruuuz,  siz ne yaşıyorsunuz!

Su ne olacak su su…!

Alt yapı ne olacak?

 

Otobüsleri takip edecekmişiz!

 

Siz nerede yaşıyorsunuz arkadaş…!

 

AKP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı her açıklaması, her paylaşımı, her mesajı ve her toplantısı ile adeta yerin dibine batıyor.

 

OTOBÜS TAKİP EDECEKMİŞİZ!

AKP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı her açıklaması, her paylaşımı, her mesajı ve her toplantısı ile adeta yerin dibine batıyor. Son paylaşımı yine dikkat çekti. Paylaşım ve açıklamaya göre Kırıkkaleliler artık otobüs takip sıkıntısı yaşamayacakmış, internet üzerinden şehir içi otobüslerinin ne zaman nerde olduğu göreceklermiş. Zaten çoğunlukla yaşlıların kullandığı, onlar için zaman kavramının pek olmadığı, teknolojiyle de ilgilerinin bulunmadığı bir ortamda bunun bir projeymiş gibi sunulması tepkileri de beraberinde getirdi.

 

İNTERNETİ Mİ VAR YAŞLILARIN?

Çalışma(!)yı sosyal medyadan duyan bir çok kişi, “Arkadaş siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Sez hangi şehirde yaşıyorsunuz. Otobüsler 5 dakika geç gelse, 3 dakika erken gelse ne olur? Otobüsleri kullanan zaten yaşlılar. Onlar için zaman hiç önemli değil. Vakit geçirmek için kullanıyorlar. Üstelik kaç yaşlı teknolojik alet kullanıyor da otobüsü cep telefonunda internetten takip edecek. İnternet alacak paraları mı var üstelik? Sizin iktidarınızda durum böyle.

 

SORUNLARDAN BAHSEDİN

Siz akmayan sulardan, içilmeyen sulardan, bozuk alt yapıdan, çirkin parklar ve kaldırımlardan, kirli şehirden, pis kokan şehirden neden bahsetmiyorsunuz? Bu sorunları nasıl çözeceksiniz niye anlatmıyorsunuz? Bizim derdimiz bunlar. Altından saray istemiyoruz sizden. Gündelik sorunlarımıza çare istiyoruz. Niçin bahsetmiyorsunuz bu sorunları ne zaman, nasıl, ne şekilde çözeceğinizden?” diyor.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı