Biz hiç bir toprağı terk etmedik”

 Biz hiç bir toprağı terk etmedik”

Biz hiç bir toprağı terk etmedik”

Yılmaz o olaya açıklama yaptı

Cumartesiyi pazara bağlayan gece Şah Fırat Operasyonu'nun, bir onur gecesi olduğunu belirten AK Parti Milletvekili Aday Adayı Avukat Ayhan Yılmaz, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun dediği gibi pazar günü muhalefetin bu konuda yaptığı yorumlar, onlar açısından tarihe bir kara leke olarak geçecek niteliktedir” dedi.

Onur gecemiz oldu

Bütün güvenlik görevlilerine teşekkür eden Yılmaz,  Şu açık bir şekilde bilinmelidir; nerede bizim mirasımızı temsil eden tek bir taş parçası olsa dahi onlara sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve hükümetimiz buna sahip çıktı. Biz hiç bir toprağı terk etmedik. Daha da tahkim edilmiş şekilde, Suriye toprakları içinde aziz bayrağımız ebediyete kadar Süleyman Şah`ın kutsal mekanında dalgalanmaya devam edecektir. Süleyman Şah bizim ecdadımızdır. Süleyman Şah`ın mirasına sahip çıkmak onurumuza, kimliğimize sahip çıkmak demektir” diye konuştu.

Şiddete yöneldiler

Kimse Türkiye`yi güvenlik kaosu ortamına sokmayacağını ve bunu AK Parti hükümetinin engelleyeceğini belirten Yılmaz, Yapılan olaylara karşı sessiz kalmadık, kalmayız da. Molotofkokteylinin yasaklanacağını, maskenin kullanılamayacağını kamuoyuyla paylaşıldı.  Kasım ayında kanun olarak gönderdik. O gün ses çıkarmayanlar bugün Meclis`i işgal ediyorlar. Şiddete yöneldiler” dedi. 



Mehmet Öztürk
24.02.2015 21:26:20
Sn.Editör Yorum yazdım bu habere yayınlamadınız...neden...yazdıklarımın sorumluluğu zaten bana ait...Bu ülkede havuz medyası var zaten...karartan ve çarpıtan...lütfen siz öyle olmayın...

  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu