Anahtar Kelimeler: Bizimle nefes alacak

Bizimle nefes alacak

Bizimle nefes alacak

Kırıkkaleli vatandaşlar ile sürekli diyalog halinde olmaya devam eden CHP Milletvekili Ahmet Önal, dün Sulakyurt’lu vatandaşlar ve esnaflar ile buluştu. Önal, Sulakyurt’ta büyük ilgi ile karşılandı.

SEÇİM ZİYARETLERİ

14 Mayıs 2023 seçimleri kapsamında vatandaş buluşmalarını aralıksız sürdüren Kırıkkale CHP Milletvekili Ahmet Önal, köy köy, ilçe ilçe ve beldelerde seçim çalışmaları kapsamında dün Sulakyurt’lu vatandaşlar ile bir araya geldi. Sulakyurt ilçesinde esnafları ziyaret eden Önal, Pazar esnafının sorunlarını dinledi. Pazar esnafının serzenişlerini yakından bildiğini ifade eden Önal,CHP iktidarında Ülke ekonomisi düzeltilerek tüm katmanların rahat edeceğini belirterek, destek istedi. 

 

KRİZ YAŞANIYOR

Sulakyurt’ta büyük ilgi karşılanan CHP Kırıkkale teşkilatı ve CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, vatandaşlar ile tek tek tokalaşıp kucaklaştı. Sulakyurt’lu vatandaşlara CHP İktidarında yapılacak hizmetleri anlatan Önal, “ülkemiz büyük bir kriz içerisinde. Bunun zararını sizlerle birlikte bizde yaşıyoruz. Bu kimsenin kaderi değil ve olmamalı. CHP İktidarı ile bu kötü gidişat düzelecek, tüm halkımız refaha ulaşacaktır. Sizlerden destek bekliyorum” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı