Anahtar Kelimeler: “Bizimle yürü Kırıkkale”

Bizimle yürü Kırıkkale”

 Bizimle yürü Kırıkkale”

Bizimle yürü Kırıkkale”

Göçer'den Öztürk'ü tebrik ziyareti

Öztürk'e ziyaretler devam ediyor

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı ve MHP MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer, MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı ve MHP Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Başkanı Av. Halil Öztürk'ü yeni görevini tebrik etmek için makamında ziyaret etti.

Omuz omuza vereceğiz

Seyit Ahmet Göçer ziyarette yaptığı konuşmada Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığına seçilmenizden dolayı sizi tebrik ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcınız olsun. Ayrıca bir Kırıkkale sevdalısı olarak, bildiğimiz tanıdığımız bir arkadaşımızın böyle önemli bir göreve gelmesinden dolayı onur duyduk. kıvanç duyduk. İkimizde genel merkez yöneticisi olarak omuz omuza verip, çalışacağız ve ilimizde 3-0 çıkartacağız” dedi.

Hep beraber çalışacağız

Av Halil Öztürk'de ziyaret dolayısıyla yaptığı açıklamada, Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Ayrıca değerli kardeşim sayın Seyit Ahmet Göçer beyi, MHP MYK Üyeliğine seçilmesinden dolayı kutluyor ve başarılar diliyorum. Sizin de MHP MYK Üyesi olmanızdan dolayı ben de bir Kırıkkale sevdalısı olarak onur ve kıvanç duydum. İnşallah birlik beraberlik içerisinde, el ele verip gece gündüz çalışarak hep beraber hem Kırıkkalemizde hem de ülkemizde partimizi iktidara taşıyacağız” dedi.

Kılavuz da ziyaret etti

Öztürk'e ziyaretler devam ediyor. Göçer'in yanı sıra önceki gün Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz da ziyarette bulundu. Kılavuz Öztürk'ü bu yeni ve önemli görevinden ötürü tebrik etti, başarılar diledi. Öztürk'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, görev ve sorumluluğun bilincinde olarak çalışma yürüteceklerini söyledi.

 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu