Anahtar Kelimeler: Bizler hakkımızı savunuyoruz

?Bizler hakkımızı savunuyoruz?

?Bizler hakkımızı savunuyoruz?

?Bizler hakkımızı savunuyoruz?

Sendika yönetimi toplandı

Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi. Üyelerinin haklarını korumanın mücadelesini verdiklerini belirten Başkan Yücel Karabacak, ?Bizler fazla bir şey değil, alın terimizin hakkının mücadelesini veriyoruz? dedi.

YAPILAN ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Sendika üyeleri arasında birlik ve beraberliğin artması ve yapılan çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya; Genel Mevzuat Ve Toplu Sözleşme Sekreteri Mehmet Yaşar Şahindoğan, Genel Merkez Mali sekreter Seyit Ali Kaplan, Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Abdullah Yücel Karabacak ve yönetimi tam kadro katılırken Okulların sendika temsilcileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından başlayan programın açılış konuşmasını Şube Başkanı Karabacak yaptı. Karabacak, ?Bugün Türkiye Cumhuriyetindeki en büyük kazanımımız diye bileceğimiz devlet memurları açısından iş güvencemizin kaldırılması noktasında bazı hesaplar yapılması  ve dillendirildiğini görüyoruz.Bundandır sendikamızın varlığı önemlidir  bir şekilde sendikamız korunmalıdır,bu yapı daha ileri bir seviyeye taşınmalıdır. Bu eğitim çalışanların geleceği bu evlatlarımızın geleceği için olmazsa olmazıdır? ifadesinde bulundu.

HAKKI TUTUP KALDIRIYORUZ

?Bizim davamız eğitim davası bizim davamız eğitim davası.hatta hatta bizim davamız cıhat davasıdır.bu gün cıhat elinde kılıç düşmanla çarpışarak olmaz sadece Haz. Hüseyin diyorki en büyük cıhat zalime sen Haksızsın diyebilmektir.  Türk Eğitim Sen sendikamız tamda bunu yapıyor. Zalime sen haksızsın deyip hakkı söylüyor.Genel başkanımız İsmail Koncuğun dediği gibi hakkı tutup kaldırıyor.  Unun içindir Türk Eğitim Sen varlığı önemlidir bu varlığı yeni yelerlerle yeni ferdelerle bir şekilde  büyültmesi büyümesi elzemdir?şeklinde konuştu. Mali sekreter Kaplan ise; ?Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor birlik beraberliğin en uygulanacağı bir dönemi yaşıyoruz, ne yazık ki iktidar ben bilirim, ben sorarım ben yaparım anlayışını sürdürmeye çalışmakta. Vatandaş tedirgin hukuk süreçleri aksamakta ve Tüm öğretmenlerin sözleşmeli olunması tartışılması ile Milli Eğitim şurasında %70 oyla alınan uygun olmayan karalar alındı? dedi.



  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı