Anahtar Kelimeler: “Biz milletin vekiliyiz”

Biz milletin vekiliyiz”

 Biz milletin vekiliyiz”

Biz milletin vekiliyiz”

Meydanda sohbet ettiler   

MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, iftarın ardından vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet ediyor. ‘Seyit Ahmet Göçer milletin vekilidir' diyen Göçer, Halk bana değil, ben halkımın ayağına giderek sorunlarını dinleyeceğim” dedi.

HALK İÇİNDE OLACAĞIZ

7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde teveccüh gösteren Kırıkkalelilere teşekkür ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Göçer, daima halkın içerisinde yer alacağını dile getirdi. Halkın özlediği tabloyu kendisi ile bulacağını söyleyen Göçer, 13 yıldır insanlarımız milletvekillerine rahatça ulaşabilecek bir milletvekili istiyordu. Halkın vekilini istiyorlardı. Allah izin verirse biz dünde olduğu gibi bugünden sonrada hep halkımızın içerisinde olacağız.”

ÖZLENEN TABLO

Biz birileri gibi haftada bir gün gelip vatandaşı kendi ayağına çağırarak hazır ol vaziyetinde durup derdini anlatmasını istemiyoruz. MHP'li vekil olarak ben halkın ayağına gideceğim. Halkın sorunu halkın arasında dinleyeceğim.  Seçildikten hemen sonra il ve ilçe gezilerine çıkarak vatandaşlarımıza teşekkür ettik. Ramazan ayından hemen sonra gezintilerimiz devam edecek. Yaşantımız hep bu yönde devam edecek. İnsanlarımız bunu özledi” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı