Anahtar Kelimeler: Bodur unutulmadı

Bodur unutulmadı

Bodur unutulmadı

Bodur unutulmadı

 

Anma töreni yapıldı

Altı yıl önce uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Hacılar eski Belediye Başkanı Memduh Bodur, vefatının yılında kabri başında sevenleri tarafından dualarla anıldı. Merhum Memduh Bodur´un Hacılar Mezarlığı´ndaki kabri başında düzenlenen törene çok sayıda eş, dost ve akrabası katıldı.

BODUR İÇİN DUA ETTİLER

Ahde vefanın eşsiz örneklerini sergileyen Bodur Ailesi; 11 Mart´ta Memduh Bodur´un unutulmadığını ve bundan sonra da unutulmaması için ellerinden geleni yapacaklarını ve Bodur sevgisini ellerinden geldikçe yaşatacaklarını ifade ettiler. Bodur Ailesi, Bodur´un Hacılar Mezarlığındaki kabri başında duygu dolu bir buluşmaya daha sahne olurken, taziyeye gelen sevenleri kabir ziyaretinde; Kur´an-ı Kerim okuyarak dua ettiler.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Memduh Bodur´un kabrine aile bireyleri tarafından çiçekler konuldu. Mezarlık ziyaretine gelen sevenleri duygularına hakim olamadı . Taziyeleri kabul eden Bodur ailesi, kendilerini 6 yıldır yalnız bırakmayan eş, dost ve akrabalarına teşekkür ederek Memduh Bodur´un ne kadar sevildiğini ve verdiği hizmetlerin Bodur´un ölümünün üzerinden 6 yıl geçmesine karşın hala dimdik ayakta durmasından dolayı gururlu ve mutlu olduklarını ifade ettiler.

ÇEŞİTLİ İKRAMLAR YAPILDI

Memduh Bodur´un kardeşi Levent Bodur ise; ?Abimin gerçek dostları olarak her zaman yanımızda oldunuz, yanımızda dim dik durdunuz. Allah sizlerden bin kere razı olsun. Abimin aramızdan ayrılışının 6´ncı yılında da bizleri yalnız bırakmadınız, acımıza ortak oldunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim? dedi. Daha sonra anma programına katılanlara çeşitli ikramlar yapıldı.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu