Anahtar Kelimeler: Boykot başlatıldı

Boykot başlatıldı

Boykot başlatıldı

İsrail’in Filistin’e yönelik yaptığı insanlık dışı saldırılara karşı Yahşihan Belediyesi, örnek bir karara imza attı. Belediyenin bütün birimlerinde ve kurumlarında İsrail menşeli ürünlerin kullanılması yasaklandı.

FİLİSTİN’E DESTEK

İsrail’in Filistin ve Gazze bölgesine yönelik tutarsız ve insanlık dışı saldırıları devam ediyor. Türkiye genelinde İsrail’e tepkiler çığ gibi büyürken, bu hain saldırılarda binlerce masum insan hayatlarını kaybediyor. İsrail’in bu savaşa durdurması amacıyla Türkiye adeta tek yürek olurken, büyük tepkilerde ardı ardına gelmeye devam ediyor. Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde, belediyenin bütün kurumlarında ve birimlerinde İsrail ürünlerine yönelik boykot kararı alındı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, belediyeye ait bütün merkezlerde İsrail destekli ürünlerin dağıtımı ve kullanımının yasaklandığını duyurdu. 

 

AÇIKLAMA YAPILDI

Toplumu bu konuda destek olmaya davet eden Türkyılmaz, “İsrail’in Filistin’e yönelik yaptığı saldırılarla birlikte adeta yüreklerimiz yangın yeri. Her geçen gün bu yapılan insanlık dışı savaşa karşı bizlerde tepkimizi göstermek amacıyla İsrail ürünlerine yönelik boykot kararı aldık.  Gazze’de mazlumlara yapılan zulmü kabul etmiyoruz. Belediyemize ait tesislerde katil İsrail destekli ürünlerin dağıtımı ve kullanımı yasaklanmıştır. Bu konuda bütün vatandaşlarımızı destek olmaya davet ediyorum” ifade etti.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı