Anahtar Kelimeler: neyin toplantısı

Bu neyin toplantısı?

Bu neyin toplantısı?

Bu neyin toplantısı?

Kim ne plan peşinde?

 

Yeni parti toplantısı mı?

Aralarında Beşir Atalay, Ali Babacan, Cemi Çiçek, Sadullah Ergin ve Lütfullah Kayalar´ın da yer aldığı bazı önemli siyasetçilerin Yozgat´a bağlı Yerköy ilçesinde bir araya geldiği görüntü dikkat çekti.

BİRLİKTE YEMEK YEMİŞLER

Ali Babacan tarafından kurulacağı söylenen ve özellikle İstanbul seçimlerinin ardından hız kazandığı iddia edilen yeni parti ile ilgili söylenti, dedikodu ve haberler artarken, tam da bu zamanda bir görüntü dikkat çekti. Aralarında Beşir Atalay, Ali Babacan, Cemi Çiçek, Sadullah Ergin ve Lütfullah Kayalar´ın da yer aldığı bazı önemli siyasetçilerin Yozgat´a bağlı Yerköy ilçesinde bir araya geldiği görüntü ortaya çıktı. Görüntü sosyal medyada bazı hesaplarda yayılırken, yankısı da büyük oldu.

DİKKAT ÇEKİCİ GÖRÜNTÜ

Bu isimlerin ne sebeple Yerköy´de bir araya geldikleri merak konusu. İddialara göre yeni parti için oluşum hazırlıkları yapılıyor. Bu isimlerin de yeni parti oluşumu için görüşme yapmak maksadıyla bir araya geldiği öne sürülüyor. Bütün bunlar iddia ancak, bu isimlerin de yeni parti için bir çalışma içinde oldukları git gide somutlaşıyor, bu konudaki haber ve yazılar zaman zaman ulusal basında yer alıyor.

BÖLGE SORUMLUSU KİM?

İddialara göre Ahmet Davutoğlu ayrı bir çalışma içinde Ali Babacan ise ayrı bir çalışma içinde. Ali Babacan ekibine eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün de destek verdiği ileri sürülüyor. Yine iddialara göre İç Anadolu bölge sorumlusunun de Beşir Atalay olacağı kaydediliyor. Bütün bunlar iddia ancak zaman ilerledikçe bazı iddiaların somutlaşmaya da başladığı gözleniyor.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli