Anahtar Kelimeler: pisliği birlikte temizleyelim

?Bu pisliği birlikte temizleyelim?

?Bu pisliği birlikte temizleyelim?

?Bu pisliği birlikte temizleyelim?

Mağdurlar açıklama yaptı

Fİ Yapı mağdurları bir araya gelerek basın açıklaması yaptı ve yaşadıkları durumu anlattı.

HAKLARI TESLİM EDİLSİN

Fi- Yapı Daire Sahipleri Dayanışma Derneği Dernek binasında bir araya geldi. Dernek Başkanı Kamil Köse, ?Kırıkkale´mizin yeni imajı ve yeni yüzü olacaktır. Ancak Fi-yaka ile ilgili sorunlar çözülüp buranın üzerindeki kara leke silinmedikçe bu güzel projeden asla istenilen verim alınamayacaktır. Lütfen sesimizi duyun ve bizlere yardım elinizi uzatın. Bu sorunu hep birlikte aşıp bu pisliği birlikte temizleyelim. Bu sayede hem Kırıkkale´mizin önünü açalım hem de mağdur olanların haklarını teslim edelim? dedi.

ÇIKILMAZ HALE GELDİ

Köse, ?Bilindiği gibi Fi-Yapı´nın birçok projesinden biri olan Fi-Yaka Kırıkkale projemizin temeli 2011 yılında zamanın bakanı, milletvekilleri, belediye başkanı ve çok sayıda bürokratın katılımı ile atılmıştır. Ortaya konulan bu görüntü bizlere güven vermiş ve ortada henüz hiçbir şey yokken sadece proje üzerinden ücretinin tamamını ödeyerek daire almamıza sebep olmuştur. Ancak sözleşme gereği 2014 yılında teslim edilmesi gereken konutlarımız 2017 ye geldiğimiz bu günlerde halen teslim edilmemiştir.

ÇIKMAZA GİRDİ

Fi-Yapı firma sahibi Fikret İnan´ın 15 Temmuz kalkışmasının ardından tutuklanarak TMSF  tarafından mallarına el konularak kayyum atanması işleri daha karmaşık ve içinden çıkılmaz bir hale getirmiştir. Bakanımızdan Milletvekilimize varana dek bütün yetkililere sorunlarımızı iletip yardım talebinde bulunmaya haksızlık ve hırsızlık peşinde olanları şikayet etmeye devam edeceğiz. Çünkü buradan ev sahibi olmak için para yatıranlar zaten maddi durumu iyi olmayan orta direk tabir edilen insanlardır. Tekrar para ödemek zorunda kalmaları ikinci bir mağduriyete sebep olacaktır? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli