?Bu ülkenin sırtını yere getiremeyecekler?

?Bu ülkenin sırtını yere getiremeyecekler?

?Bu ülkenin sırtını yere getiremeyecekler?

Dağdelen´den 28 Şubat açıklaması

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, TÜGVA tarafından Kırıkkale Üniversitesi´nde düzenlenen 28 Şubat konulu programa konuşmacı olarak katıldı ve 28 Şubat darbesini eleştirdi.

PANEL DÜZENLENDİ

TÜGVA tarafından Kırıkkale Üniversitesi´nde 28 Şubat derbesini konu olan bir program gerçekleştirildi. Programa konuşmacı olarak AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen´de katıldı. Burada bir konuşma yapan Dağdelen, 28 Şubat darbesini eleştirdi ve ?Bu ülkenin sırtını kimse yere getiremeyecek? dedi.

DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Darbe konusunda panel düzenlenirken, 28 Şubat´ta yaşananlar ve bunun maksadı konusunda bilgiler veren Başkan Dağdelen, ?TÜGVA´nın Kırıkkale Üniversitesi´nde düzenlediği ?28 Şubat Post Modern Darbe´ konulu programa konuşmacı olarak katıldık. Konuşmamızda, bu ülkenin sırtını yere getirmeye çalışan her türlü şer odaklarına karşı, yekvücut ve daima güçlenerek yoluna devam edeceğini ifade ettik? dedi.

MİLLET MÜSADE ETMEYECEK

28 Şubat´ın millet ve milli iradeye yönelik bir girişim olduğuna dikkat çeken Nuh Dağdelen, ?Darbelerden bu millet çok çekti. Darbelerin tamamı da iç ve dış mihraklar tarafından organize edildi. Bu milletin ve bu ülkenin sırtını yere getirmek için yapılan girişimlerdir bu darbeler. Bizim dönemimizde de yaşandı. Ancak bu millet ve milli irade artık buna Müsaade etmedi ve etmeyecektir? diye konuştu.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli