Anahtar Kelimeler: skandal…!

Bu bir skandal…!

Bu bir skandal…!

Bakın neyi unutmuşlar?

Çok riskli bir durum!

Kırıkkale Belediyesi kış aylarında vatandaşı mağdur ederek yaptırdığı Etiler Alt Geçidi’nde bir büyük skandala imza atmış durumda.

SKANDAL BİR DURUM!

Kırıkkale Belediyesi kış aylarında vatandaşı mağdur ederek yaptırdığı Etiler Alt Geçidi’nde bir büyük skandala imza atmış durumda. Alt geçit öyle bir halde ki, büyük bir risk içeriyor. Bu riski kimsenin görmemiş olması imkansız. Gördükleri halde de müdahale etmemiş olmaları ise skandal. Geçidin aşırı yağışlar için mazgallarının yok denecek kadar küçük olduğu gözleniyor. Geçidin en düşük seviyesinde yağmur ve akıntı suları için 40 santime 40 santim civarında mazgallar bulunuyor. Metrelerce arayla birkaç adet mazgal olması endişeyle karşılanıyor.

UZMANLAR UYARIYOR!

Konunun uzmanları “Bunu nasıl ihmal etmişler bilemiyoruz. Geçitte sık aralıklarla en düşük kot seviyesinde kenarda geniş mazgallar olması gerekiyor. Var ama çok küçükler. Buraya aşırı bir yağışta yağmur suyu dolarsa ne olacak. Akıntıyı engelleyecek herhangi bir set de görünmüyor. Bu bir ihmal mi, gözden kaçırma mı? Bilemedik. Başlı başına bir skandal. Geçidin zaten kendisi skandaldı, bu durum da apayrı bir skandal ve vahim bir durum. Buraya aşırı yağışlarda yağmur suyu dolarsa tıpkı Emniyet’in karşısındaki alt geçit gibi iki metrelik su havuzu oluşur. O zaman ne olacak?” diyor.

 

 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu