Anahtar Kelimeler: çağda vaziyet!

Bu çağda bu vaziyet!

Bu çağda bu vaziyet!

Bir fırtına tuttu bizi!

Elektrikler neden kesik?

Kırıkkale’de geçtiğimiz günlerde yaşanan fırtınanın ardından bazı mahallelerde birkaç gündür elektrik kesintisi yaşanıyor.

KESİNTİ SORUNU

Kırıkkale’de geçtiğimiz günlerde yaşanan fırtınanın ardından bazı mahallelerde birkaç gündür elektrik kesintisi yaşanıyor. Şehrin özellikle Yenimahalle ve Bağlarbaşı Mahallelerinde hem gece ve hem de gündüz elektrik kesintileri olması vatandaşı hem zor durumda bıraktı ve hem de tepki çekti. “Bu çağda bu vaziyet!” dedirten duruma tepkili olan bir çok vatandaş ve esnaf, soruna çözüm bulunmasını istiyor.

TEPKİ ÇEKİYOR

Gün içinde de yaşanan kesintiler nedeniyle esnaflar özellikle soğutucuların çalışmaması yüzünden bir çok ürünün zarar gördüğünü belirtiyorlar. Akşam ise hem öğrencilerin dersleri takip edememesi ve hem de hasta ve yaşlıların sorun yaşadığı bildiriliyor. Bedaş’ın bu konuda bir çalışma ve durumu bildirir açıklama yapması isteniyor. Ekiplerin ise adı geçen bölgelerde çalışma yaptığı zaman zaman gözleniyor. Fakat çalışmanın bu kadar uzun sürmesi ve onarımın gecikmesi ayrıca tepki çekiyor.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false