Anahtar Kelimeler: “Bu gidişe dur diyeceğiz”

Bu gidişe dur diyeceğiz”

 Bu gidişe dur diyeceğiz”

Bu gidişe dur diyeceğiz”

 

Kötü gidişi CHP bitirecek 

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları gündüz esnaf ziyaretlerine bireysel olarak devam ederken akşam saatlerinde mahaller de yapılan mini mitinglere katılıyor. Son olarak Bahçelievler Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen adaylar ilin sorunları için dürüst siyaset yapacaklarını Kırıkkale'deki kötü gidişi bitireceklerini söylediler

Miting moral verdi

Cumhuriyet Halk partisi Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhuriyet Meydanında yaptığı mitingde istedikleri düzeyde kalabalığı yakalayan ve bununla moral bulan CHP il yönetimi ve Milletvekili adayları seçime iki hafta kala gündüz saatlerinde bireysel olarak esnaf ziyaretlerinde bulunurken akşam saatlerinde mahallerden gelen talepler karşısında mini mahalle mitingleri düzenliyor. CHP İl başkanı Ahmet Önal mahallerden gelen taleplere göre mitingler yaptıklarını her gün bir mahallede miting yapmaya ve CHP'nin seçim vaatlerini vatandaşlara anlattıklarını söyledi. Son olarak Bahçelievler'de yapılan mitingde bir konuşma yapan Önal 7 Haziranda en az iki CHP milletvekilini meclise göndermek istediklerini söyledi.

13 yıl yapmadılar

Milletvekili adayları Murat Çakırca AKP zihniyetinin çalmak çırpmak aşırmak üzerine kurulduğunu CHP'de ise asıl amacın halka hizmet etmek olduğunu söyledi. Çakırca 7 Haziranda yapılacak seçimlerde AKP'nin 13 yıl yapmadığı hizmetleri işsizliği ve geçim sıkıntısını düşünerek oy vermenizi istiyoruz. CHP iktidarında ülkede yoksulluk olmayacak buna söz veriyoruz” şeklinde konuştu.

Bizim sorunumuz

Milletvekili adayı Ziya Kavlak Kırıkkale'nin sorunları çözecek tek partinin CHP olduğunu belirterek Bizler sizlerin içinden gelen sizlerle aynı soranları yaşayan insanlarız. Sizin sıkıntınız bizim sıkıntımız. Ülkedeki sorunlar diz boyu. Yoksulluk ve Yolsuzluğu bitirmek için gelenler yolsuzluğun hırsızlığın içine battılar. Battıkça da çıkamıyorlar. Biz sizlere dürüst siyaset ekonomik rahatlık ve her daim yanınızda olmayı vaat ediyoruz” ifadesini kullandı.

Çalışmaya devam

Milletvekili adayı Hacı Arap Karadurmuş Kırıkkale bu kötü gidişine CHP ile dur diyeceğini belirterek Emeklinin yüzü gülecek, işçi memur asgari ücretli daha rahat bir ortamda yaşamaları için elimizden geleni yapacağız. Bu bizim seçim vaadimiz emekliye iki maaş asgari ücretlinin ise ücretine artış vaat ediyoruz. Biz son güne kadar durmadan yılmadan çalışmalarımız devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızın karşılığını da alacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli