Anahtar Kelimeler: Bulvar çiçek açtı

Bulvar çiçek açtı

Bulvar çiçek açtı

Bulvar çiçek açtı

Renkil görüntüler

Kırıkkale Belediyesi tüm birimleriyle çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Karşıyaka Mahallesi´nde ise kilit parke çalışması yürütüyor. Rutin bu çalışmaların yanı sıra Atatürk Bulvarı´ndaki duvarlara monte edilen saksılıkları sayesinde yerleştirilen çiçeklerle birlikte bulvarda güzel bir görüntü oluştu.

BELEDİYE HİZMET ATAĞINDA

Soğuk kış günleri gelmeden cadde ve mahalleler olmak üzere ana arterlerde asfaltlama ve kilit parke çalışmaları yürüten Kırıkkale Belediyesi, yılın üçüncü çeyreğinde hummalı bir çalışma daha başlattı.  Yaylacık ve Çalılıöz mahallelerinde asfaltlama çalışmaları yürüten Kırıkkale Belediyesi, Sanayi Mahallesi´nde sathi kaplama ve sellik çalışmaları, Karşıyaka Mahallesi´nde ise kilit parke çalışması yürütüyor. Rutin bu çalışmaların yanı sıra Atatürk Bulvarı´ndaki duvarlara monte edilen saksılıkları sayesinde yerleştirilen çiçeklerle birlikte bulvarda güzel bir görüntü oluştu.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Çiçeklerin belediye serasında yetiştiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Belediyemiz park ve bahçeler müdürlüğü tarafından yetiştirilen çiçekler şehrimizin belli noktalında yer alıyor. Zafer caddesi başta olmak üzere birçok noktaya yetiştirdiğimiz çiçekleri süsledik.  Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor kısa sürede ise kışlık çiçek ekimlerimiz başlayacak. Parke çalışmalarımız ise birçok mahallede tamamladık ve bazı hamlelerimizde çalışmalar hala devam ediyor? dedi.



  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.5 ° / 16.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı