Anahtar Kelimeler: BUNA İNANAMAYACAKSINIZ

BUNA İNANAMAYACAKSINIZ!

BUNA İNANAMAYACAKSINIZ!

BUNA İNANAMAYACAKSINIZ!

Ormanda ne arıyorlar?

Ormanı didik didik ediyorlar!

Kırıkkale´nin yanı başında bulunan Kırıkköyü Kent ormanında şu aralar ilginç olaylar yaşanıyor. Gezinti yapıyoruz bahanesiyle ormana giden bir çok kişinin burada FETÖ´ye ait olduğu öne sürülen ve saklandığı iddia edilen paralar ile altınları aradığı iddia ediliyor.

İLGİNÇ BİR DURUM

Kırıkkale´de bir söylenti bir çok kişiyi hiç gitmedikleri Kırıkköyü Kent Ormanı´na çekti. İddiaya göre Kırıkkale´de FETÖ terör örgütüne ait paralar ve büyük miktarda altın Kırıkköyü Kent Ormanına saklandı. İddiaya göre para ve altınları bankalarda tutamadıkları, aramalarda otaya çıkar diye evlere koyamadıkları, devlet el koyar diye yakınlarına da teslim edemedikleri için FETÖ terör örgütü mensubu kişiler paraları ve altınları Kırıkköyü Kent Ormanı´nda bilinmedik yerlere saklamışlar.

SÖYLENTİLER ÇIKTI!

İşte bu söylenti ve dedikodular ile yola çıkan bir çok kişi, bir süredir orman alanında gezintiye çıkmış gibi altın ve para arıyor. Söylentiyi kimin çıkardığı bilinmiyor. Ancak eline kazma, kürek veya bir sopa alan herkes orman alanında aramaya koyulmuş durumda. Şu ana kadar paraların ve altınların izine rastlanmadı, ancak aramaya katılanlar azimli ve para ve altınların da ormanda bir yere saklandığından emin.

VATANDAŞA UYARI!

Orman alanında arama yapan ve ismini vermek istemeyen bir vatandaş, ?Ankara´da tarlada bir vatandaş 200 bin dolar para bulmuş. Akıncı Üssü´ün hemen yanında bulundu. Bu örgüt üyeleri paraları ve altınları bankada tutamazlar, evlerine koyamazlar, yakınlarına veremezler. Yapacakları tek şey var, böyle yerlere saklamak. Biz de arıyoruz bakalım? dedi. Bir çok kişinin ormanlık alanda aramaya yaptığı öğrenilirken, Orman İşletme yetkilileri ormanlık alana zarar verilmesinden endişe ediliyor ve bölgede arama yapanlar bu konuda uyarılıyor.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false