Anahtar Kelimeler: sebep oldun!

Buna sen sebep oldun!

Buna sen sebep oldun!

Bak millet ne diyor!

Kırıkkale’nin adı ne oldu?

Aklı başında olan kimse yapmaz!

Kırıkkale’de Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın eseri olan EDS’lere tepki büyük. Kırıkkaleliler ceza yedikçe tepki gösteriyor ve sosyal medyada paylaşımlarda bulunuyor.

CEZAKALE DİYORLAR!

Kırıkkale’de Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın eseri olan EDS’lere tepki büyük. Kırıkkaleliler ceza yedikçe tepki gösteriyor ve sosyal medyada paylaşımlarda bulunuyor. Ayrıca Kırıkkale’nin adı da artık “Cezakale” olarak anılıyor. Mehmet Saygılı’nın sürekli kulaklarını çınlatan Kırıkkaleliler, yaşanan durumun Kırıkkale’ye yakışmadığından bahsediyorlar. Sürekli ceza yemekten bıkan bir çok kişi, “Cezakale” paylaşımları ile dikkat çekiyorlar ve “Şehir içinde sürekli trafikte olan bir çok araç için EDS’ler büyük sıkıntı. İhtiyaç malzemesi, ilaç, kan taşıyan, tıbbi çalışma yapan bir çok araç var. Şirket araçları var. Bir yerden bir yere acil gitmesi gereken malzemeler ve tedarikler var. 

 

O’NUN SAYESİNDE OLDU

EDS’lerin birinden kaçıyorsunuz ama bir başkasına yakalanma durumunuz oluyor. Yani acil işleri olan bir çok şirket aracı trafikte yer alıyor. Hastası var, başkası var. Her yere tuzak gibi EDS konmaz ki! Bazı kritik noktalarda olabilir. Ama bu kadar yaygın olmamalı. Bu durum bir çok şeyde olduğu gibi Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı’nın eseri. Her ceza sonrası bir çok kişi kulaklarını çınlatıyor kendisinin. Şehrin adı da sayesinde “Cezakale” oldu. Güle güle kullansın bu ismi” diyor. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı