Anahtar Kelimeler: Bu Nasıl Bir Çukur Böyle?

Bu Nasıl Bir Çukur Böyle?

Bu Nasıl Bir Çukur Böyle?

Bu Nasıl Bir Çukur Böyle?

Kırıkkale'de bir öğrenci servisi yapımı devam eden ve çevresinde yeterli güvenlik önlemi alınmayan 5 metrelik su kuyusuna düştü. Kazada bir öğrenci yaşamını yitirirken, şoförle birlikte 5 öğrenci de yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavileri devam ediyor.

 

Su Kuyusuna Düştü!

Özel bir yurda ait olan Şakir Toyran'ın (20), kullandığı 71 AV 565 plakalı aracı, Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesi sınırlarında bulunan ve Konya ile Ankara illerini birbirine bağlayacak yol kenarında yapımı devam eden su kuyusuna düştü. Olayı gören vatandaşlar, polise ve itfaiye haber verdi. Olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik tedbiri aldı. Ardından savcının gelmesini bekledi. Olay yerinde yaşamını yitiren öğrenci savcının gelmesi için yaklaşık 1.5 saat bekletildi.

 

1 Öğrenci Öldü!

Kazada, araçta bulunan öğrencilerden Ahmet Faruk Topraklı (14) hayatını kaybetti. Sürücü Toyran ve öğrenciler Ahmet Yalçınkaya (14), Samet Akbulut (14), Timur Kutluca (14) ve Ömer Altıner (15) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinde Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların tedavileri devam ediyor. Karayollarına ait olduğun öne sürülen ve çevresinde yeterli güvenlik önlemi alınmayan 5 metrelik kuyu ve meydana gelen kazayla ilgili polis olayı çok yönlü araştırıyor.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli