Anahtar Kelimeler: Bu nasıl mümkün olur?

Bu nasıl mümkün olur?

Bu nasıl mümkün olur?

Bu nasıl mümkün olur?

Bu bir suç aslında!

Kırıkkale'nin tanınmış simalarından uzun yıllar Kırıkkale'de çeşitli okullarda müdürlük yapan Aydın Keleş kalabalık bir grup ile AK Parti'ye katıldı. Güzel Sanatlar Lisesi'nde memur olan Keleş'in siyaset yapması şehirde hem yankı uyandırdı ve hem de tepki çekti.

Katılım töreni yapıldı

Ak Parti toplantı salonunda düzenlenen katılım toplantısında konuşma yapan il Başkanı Mürsel Akçay, Ak parti kurulduğu günden bugüne her seçimde oylunu artırdı vatandaşlarımız aldığı hizmet karşılığı olarak destek veriyor. Ülkemizin geleceği için vatandaşımız oy veriyor 2023 hedeflerine ulaşmak için refah seviyesi yüksek bir ülke için hedefimize ulaşma yolunda ilerliyoruz sizlerde ülke sevdası hedeflere ulaşmak için hep birlikte çalışıyoruz” diye konuştu.

En yüksek oy ile alacağız

Akçay yaptığı konuşmada, Geçmişte farklı düşünce olmuş ola bilir amaç bu ülkeye hizmet etmek önümüzde önemli bir seçim var bu seçimde Kırıkkale'de 3-0 ülke genelinde 400 vekil çıkarmak için gönül, gönülle el ele çalışacağız. Biz Kırıkkale'de 3 vekilimiz var 3 vekili en yüksek oy ile alacağız oyumuz en yukarı seviyeye çıkaracağız bu gönül birliği herkesin desteğine ihtiyacımız var bizim gönlümüz geniş hep birlikte gönül gönülle el ele çalışacağız varımızda yoğumuzda iyimizde kötümüzde hep birlikte olacağız” dedi.

Bu mümkün olamaz?

Keleş ve beraberindeki yaklaşık 25 kişinin AK Parti'ye katılması ve bunun için de bir tören düzenlenmesi şehirde geniş yankı uyandırdı. Keleş'in emekli olduğu düşünülmüştü önce. Ancak sonradan öğrenildi ki, Keleş'in Kırıkkale Lisesi müdürlüğünden alındığı ve Güzel Sanatlar Lisesi'ne öğretmen olarak atandığı ileri sürüldü. Aydın Keleş'in müdürlüğü geri alabilmek için açıktan açığa siyaset yaptığı ve AK Parti'ye katıldığı iddia edildi. Memur yasasına göre memurların böyle bir girişimde bulunması yasak ve suç.

Yasal işlem başlatılır

Keleş için yasal mekanizmanın nasıl işletileceği ya da işletilip işletilmeyeceği merak konusu. Öğretmen sendikaları ve partiler konuyla ilgili olarak harekete geçmiş durumdalar. MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu konuyla ilgili bir açıklamada bulunurken, Türk Eğitim Sen'in ise yasal işlem başlatacağı ileri sürülüyor. Yasal işlem sonunda Keleş ve AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay'a cezai bir yaptırım uygulanabileceği söyleniyor.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı