Anahtar Kelimeler: yapıyor?

Bunu kim yapıyor?

Bunu kim yapıyor?

Bunu kim yapıyor?

Neye göre karar veriliyor?

Saçma bir durum!

Kırıkkale’de şehir merkezinde neredeyse 100 metre düzgün yol bulunmuyor. Yollarda ya çuçur veya tümsek var, bunlar yoksa bariyer var. Peki bariyeri kim takıyor, kim söküyor?

BUNU KİM YAPIYOR?

Kırıkkale’de şehir merkezinde neredeyse 100 metre düzgün yol bulunmuyor. Yollarda ya çuçur veya tümsek var, bunlar yoksa bariyer var. Peki bariyeri kim takıyor, kim söküyor? Bariyer kararını kimler nasıl veriyor? Şehir merkezindeki yolların istisnasız neredeyse tamamı çukur veya tümsekle dolu. Düzgün bir satıh olmadığı için araç seyri sıkıntı yaratıyor. Çukurdan kaçan araç tümseğe takılıyor, bu yoksa mutlaka ileride bariyere takılmak mecburi hale geldi.

 

ÇALIŞMA YAPILMALI

Şehirdeki yollara bariyer işinin nasıl yapıldığı, kimin karar verdiği merak konusu. Çünkü hiç olmadık yerlerde bile bariyer olduğu gözleniyor. Sürücüler her gün seyir halinde oldukları bir güzergahta sabah kalktıklarında araçla ilerlerken bariyer sürprizi yaşıyorlar. Yollara bariyer monte etme işine kimlerin neye göre karar verdiği merak konusu. Kimi zaman da bariyerlerin tepki üzerine söküldüğü görülüyor. Bu kararı da kimin aldığı merak ediliyor. İl Trafik Komisyonu, Valilik veya Belediye’nin bu işin neresinde olduğu merak ediliyor. Bir çok kişi şehrin hemen her noktasında bir çok yerde bulunan bariyer işinin abartıldığı kanaatinde. Buna mantıklı bir çözüm bulunması, her güzergaha gelişigüzel bariyer takılmaması isteniyor. Gereksiz yerlerdeki bariyerlerin de kaldırılması, bu amaçla Trafik Komisyonu’nun bir çalışma yapması isteniyor.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false