Anahtar Kelimeler: Bürosunu açıyor

Bürosunu açıyor

Bürosunu açıyor

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, tüm vatandaşları 10 Şubat Cumartesi günü miting havasında geçecek seçim bürosu açılışına davet etti.

SEÇİM BÜROSU AÇACAK

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, tüm vatandaşları 10 Şubat Cumartesi günü miting havasında geçecek seçim bürosu açılışına davet etti. Türkyılmaz, yaptığı açıklamasında “Dostlarım, yüreğinizle geleceğiniz bu meydan sizin. Sizleri de aramızda görmekten onur duyacağım. Hepinize saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Yahşihan ilçesinin mevcut Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Milliyetçi Hareket Partisi’nden 31 Mart yerel yönetimler seçimleri için tekrar aday gösterilmişti. Göreve geldiği günden itibaren durmaksızın çalışmalarını sürdüren Türkyılmaz, 10 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan seçim bürosu açılışı için destekçilerini davet etti. Şehit Ahmet Sandalcı Anadolu Lisesi önünden yürüyüşle başlayacak olan program seçim bürosunun açılışı ile devam edecek. 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz videolu şekilde yapmış olduğu açıklamasında, “Kıymetli dostlar, Yine Yeni Yeniden dedik tekrar düştük memleket yollarına. Seçim bürosu açılışımızı gerçekleştirmek için, 10 Şubat Cumartesi günü saat 15.30’da Şehit Ahmet Sandalcı Anadolu Lisesi önünde buluşuyoruz. Dostlarım, yüreğinizle geleceğiniz bu meydan sizin. Sizleri de aramızda görmekten onur duyacağım. Hepinize saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı. Seçim bürosu açılış programında aynı zamanda Meclis Üyesi adaylarının da tanıtılması bekleniyor.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı