Anahtar Kelimeler: Burs kazananlar açıklandı

Burs kazananlar açıklandı

Burs kazananlar açıklandı

Burs kazananlar açıklandı

Yeni Dünya Vakfı´ndan öğrencilere destek

Başkanlığını Belediye Melis Üyesi Satılmış Aksun´un yaptığı Yeni Dünya Vakfı´ndan burs alacak olan öğrencilerin isimleri belirlendi.

AKSUN BÜRSİYERLERİ AÇIKLADI

Sosyal ve toplumsal faaliyetleri ile eğitime olan katkısı ile adından söz ettirmeye başlayan Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale Şubesi tarafından burs alacak öğrencilerin isimleri belirlendi. Başkanlığını Belediye Meclisi Üyesi Satılmış Aksun´un yaptığı vakıf tarafından geçtiğimiz haftalarda burs kayıtları alınmış, ardından ise burs için başvuranlar mülakata çağırılmıştı. Mülakatın tamamlanmasından sonra burs almaya hak kazanan öğrenciler belirlendi ve isimleri de vakıf tarafından duyuruldu.

BÜRSİYERLER NE YAPACAK?

102 ortaokul, lise ve üniversite öğrencisinin burs için müracaat ettiği bildirilirken, bunlardan 28 öğrenciye burs verileceği bildirildi. Ortaokul öğrencilerine aylık 75 TL, lise öğrencilerine aylık 100 TL, üniversite öğrencilerine de aylık 150 TL burs verilecek. Burs kazanan öğrencilerin isimleri vakfın internet sitesinden ve sosyal medya hesabından yayınlandı. Bursiyer öğrencilerin nüfus cüzdanı fotokopisi, kendi isimlerine Vakıfbank´ta açacakları hesap cüzdanı fotokopisi veya dekontla vakfa gelmeleri istendi.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı