Anahtar Kelimeler: “Bu seçim çok çok önemli”

Bu seçim çok çok önemli”

 Bu seçim çok çok önemli”

Bu seçim çok çok önemli”

Akdoğan gezilere başladı

Adı MHP'den milletvekili aday adayı olarak anılan Cemalettin Akdoğan, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik'i ziyaret etti.

Seçim çok önemli

Bir dönem Kırıkkale Belediye Başkanlığı, 2 dönem de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini yürüten Akdoğan, aday adaylık başvuru süreci henüz başlamayan Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları ve parti önde gelen isimleri ile temaslarını sürdürüyor. Akdoğan bu kapsamda Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik'i ziyaret etti. Bildik ile ülke gündemini değerlendiren Akdoğan, 7 Haziran'da yapılacak Genel Seçimlerin ülke ve millet açısından çok büyük önem taşıdığını, bu bilinçle üzerine düşen her görevi yerine getireceğini dile getirdi. Akdoğan, Ülke gündemi sürekli değişiyor ve ortada yoğun bir bilgi kirliliği var. Halkın ülke meseleleri ile alakalı gündemi çok iyi takip etmesi gerekiyor. Çünkü önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu seçim ülkemiz ve milletimiz açısından çok önemli” dedi.

MHP'ye ihtiyaç var

Akdoğan, Bizler de seçimlerin ülke ve milletimiz menfaatine sonuçlanması için elimizden geleni yapmak için yola çıktık. Allah nasip eder, milletimiz uygun görürse Kırıkkale'miz, ülkemiz ve milletimiz menfaatine çalışmak ve bu yolda memleketimize kalıcı hizmetlerde bulunmak istiyorum” diye konuştu. Belediye Başkanı Bildik ise, Türkiye'nin MHP iktidarına ihtiyacı olduğunu, genel seçimlerin önemini çok iyi bildiklerini ifade ederek, Partimiz, genel merkezimiz Kırıkkale'de kimleri aday olarak belirlerse bu yönde bizler de gece gündüz demeden çalışacağız. İnşallah bu seçimler ülkemiz ve milletimiz menfaatine olur” diye konuştu.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli