Büyük şehir parkında sona doğru

Büyük şehir parkında sona doğru

Büyük şehir parkında sona doğru

 

Yeni park bitmek üzere

Parklara kameralı takip!

Kırıkkale Belediyesi tarafından yaptırılmakta olan Şehir Parkında çalışmaların son aşamaya geldiği bildirildi. Ayrıca tüm parkların güvenlik kamerasıyla takip edileceği belirtildi.

KAMERAYLA TAKİP

Belediye´den parkla ilgili açıklamada, ?Kırıkkalemizi daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir şehir haline getirmek amacıyla her alanda önemli çalışmaları hayata geçiren Belediye, yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak olan Şehir Parkında çalışmalarını sürdürüyor. Şehir Parkında kablosuz güvenli internet erişimi ve kamera altyapısı oluşturulmaya başlatıldı. Vatandaşların huzurlu ve güvenli olarak parklarda rahat bir nefes almasını amaçlandı. Parklarımızda ücretsiz internet hizmeti verilecektir? denildi.

İNTERNET HİZMETİ

Başta Büyük Şehir Parkı, Celal Bayar Parkı, Şehitler Parkı, Bulvar Parkı, Atatürk Parkı, Hüseyin Kahya Parkı, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı gibi noktalarda güvenli internet erişimi ve 7/24 kamera sistemleri ile izlemeyi planlamaktadır. Kablosuz olarak hizmete açılan internet hizmetinden yararlanmak ise oldukça kolay. Dizüstü bilgisayar ya da cep telefonu ile parkta bulunan kullanıcı "KKALE_INT? isimli ağa bağlanarak kendini karşılayan ara yüze cep telefonu numarasını yazarak cep telefonuna gelen şifre ile internet hizmetinden yararlanabiliyor? açıklaması yapıldı. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false