Anahtar Kelimeler: Büyük yatırım

Büyük bir yatırım

Büyük bir yatırım

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, önümüzdeki yıllarda yapılması planlanan ROKETSAN Roket Üretim Geliştirme Tesisi için yetkililerle birlikte yer zemin etüdünü incelediler.

VALİ BİLGİ ALDI 

Önümüzdeki yıllar, savunma sanayi başta olmak üzere her alanda Kırıkkale’mizin yılları olacak diyerek sözlerine başlayan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer,  "MKE'den sonra ilimizi savunma sanayinin en önemli merkezi haline dönüştürecek "ROKETSAN Roket Üretim Geliştirme Tesisi Projesi"nin uygulanacağı alanda İl Özel İdaresince yürütülen yol çalışmalarını Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte inceledik ve çalışmalara ilişkin olarak yetkililerden bilgi aldı.  

 

YATIRIMI ANLATTI 

Geçtiğimiz sene Savunma Sanayi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Faruk Yiğit ve beraberindeki Kırıkkale'yi ziyaret ettiğini hatırlatan Sezer, "İlk olarak Başkan Yardımcısı Yiğit, Valilik ziyaretinde Valilik Şeref Defterini imzaladı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı ve ilgili birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda, ilimize yapılması planlanan ROKETSAN yatırımları ele alındı. İnşallah bu yatırımların meyvesini almaya başlıyoruz. Kırıkkale'ye hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.  

YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR 

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, "Çok şükür. Uzun uğraşlar sonucunda Kırıkkaleliler olarak şehrimize kazandırılmasına vesile olduğumuz Roketsan’ın kuracağı tesisin zemin etüt çalışmalarına sayın Valimiz Yunus Sezer ile birlikte katıldık. Ülkemizin savunmasına, şehrimizin ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan tesisin tüm aşamalarını yakından takip ediyoruz." 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false