Anahtar Kelimeler: Büyük rezalet!

Büyük rezalet!

Büyük rezalet!

Yuh artık yani…!

Kırıkkale bunu da gördü!

Yüzsüzlüğün bu kadarına pes!

Daha önce Beşir Atalay’ın “kıytırık” diye tarif ettiği Kırıkkale’ye bir büyük vefasızlık da Ramazan Can’dan geldi. Can da Kırıkkale’den “küçük bir şehir” diye bahsetti.

 

REZALET BİR AÇIKLAMA

Kırıkkale’de 5 dönem milletvekilliği yapan, bununla yetinmeyip bu kez Ankara’dan vekillik müracaatında bulunan Ramazan Can, Redaktör TV’de akıl almaz açıklamalarda bulundu. Kırıkkale’den “küçük bir şehir” diye bahseden ve kendisini 5 dönem vekil seçen şehri “küçük” diye tanımlayan, büyütmek için de çabasını anlatmayan, bunca yıla rağmen ortada hiçbir eseri bulunmayan Ramazan Can’a büyük tepki var. Sosyal medyada bir çok kişi “Madem küçük bir şehir Kırıkkale’ye büyüteydiniz güzel kardeşim. Bunca yıl vekillik, üstelik iktidar vekilliği yaptınız, hep iktidardınız, niye büyütmediniz? Kırıkkale’nin küçük olduğu şimdi mi aklınıza geldi. Hiç mi utanmıyorsunuz bu lafları ederken?” dedi.

 

BU SUÇA ORTAK OLMAYIN!

Kendisinin yıprandığını ve Kırıkkale’de en sevilmeyen siyasetçi olduğunu da itiraf eden Can, buna rağmen bunca yıl neden burada vekillik yaptığını açıklamadı. Sevilmeyen birisi olarak neden sürekli Kırıkkale’den aday olduğuna da bir açıklama yapmayan Can, açıklamaları ile sosyal medyayı ve sokağı adeta salladı. Herkes şimdi iktidara ve Can’a tepki gösteriyor ve “ İşte Kırıkkale görsün bunları. İktidar bunlar. Ekmeğini yıllarca yedikleri memleketi büyütmedikleri gibi bir de “küçük” diye dalga geçer gibi açıklamalarda bulunuyorlar. Bunlar değil suçlu olan, bunlara oy verenler suçlu. Bu suça bir kere daha ortam olmamak lazım” diyorlar.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu