Anahtar Kelimeler: Buyurun bakalım…!

Buyurun bakalım…!

Buyurun bakalım…!

Dürüst(!) Başkan’a EDS iddiası!

Haydi bakalım 

Ne diyecek buna?

 

Partisi dahil şehirde kimse istememesine rağmen önümüzdeki Mart ayında yapılacak olan yerel seçim için aday olmaya çalışan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

 

EDS’DE USULSÜZLÜK İDDİASI

Partisi dahil şehirde kimse istememesine rağmen önümüzdeki Mart ayında yapılacak olan yerel seçim için aday olmaya çalışan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Şehirde birkaç gündür hemen herkes Başkan Saygılı ile ilgili bu iddiayı konuşuyor. İddia Başkan Saygılı’nın şehrin başına bela ettiği ve herkesin tepkisini çeken EDS’ler ile ilgili. İddiaya göre EDS’ler ile ilgili soruşturma başlatıldı. EDS ihalesinde usulsüzlük tespit edildiği öne sürülürken, ihale ve Saygılı hakkında soruşturma süreci yaşandığı konuşuluyor. Bu gelişme seçim öncesi şok etkisi yaratmış durumda. Bir çok kişinin dilinde olan bu iddia her yerde konuşuluyor, kulislerde, özellikle de AKP kulisleri ile partide büyük yankı yapıyor haberleri geliyor. 

 

BAKALIM NE DİYECEK?

EDS’nin ihalesi ve sonrasında da bu iddialar gündeme gelmişti. Yerel seçim öncesinde böylesi bir durumun yaşanıyor olması dikkat çekiyor. Başkan Saygılı’nın kendisi hakkındaki bu şok iddia ve flaş gelişme ile ilgili ne gibi bir açıklama yapacağı merak konusu. EDS ile başı dertte olan Kırıkkaleliler bu konuda kendisinden iddialara ilişkin bir açıklama bekliyor. Bir çok kişi, “Dürüst(!) Başkan olarak lanse edilmeye çalışılan ve bu güne kadar bir çok önemli iddia ortaya atılmasına rağmen, babasının hatırına kimsenin ses çıkarmadığı Mehmet Saygılı’nın bu konuda bir açıklama yapması gerekiyor. Bakalım bu konudaki iddialara ne diyecek. Çok merak ediyoruz” yorumunda bulunuyor. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı