Çakıcı basın aracılığıyla Cumhurbaşkanı´na seslendi!

Çakıcı basın aracılığıyla Cumhurbaşkanı´na seslendi!

Çakıcı basın aracılığıyla Cumhurbaşkanı´na seslendi!

?Adam gibi duruşun

arkasında olurum?!?

?Onu yanlış yönlendirmeyin?

?Milletimizden o sorumludur?

Bolu F Tipi Cezaevinde kalmakta olan Ünlü Kabadayı Alattin Çakıcı, basın aracılığıyla Cumhurbaşkanı´na seslendi. Çakıcı, ona bazı önerilerde bulundu, kendisiyle ilgili düşüncelerini izah etti, ateş çemberinden geçerken neler yapması gerektiğine dikkat çekti ve danışmanlarının da kendisini yanlış yönlendirmemesini istedi.

SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM

Çakıcı, ?Halkın bağımsız sesi olan değerli basın mensupları? diyerek başladığı mektubunda şunları söyledi: ?Sayın Cumhurbaşkanımız ile 15´in üzerinde davamız görülmekteydi, davalarını geri çekti. Bu benim şahsımla ilgili değil, tüm davalar ile ilgili, tümü kendisiyle ilgili. Dava açtığı şahıslarla ilgili davaları geriye aldığına dair bir açıklama yapmıştı. Davalarını geriye almak genel anlamda adam gibi sözünün arkasında durmaktır. Benim ağzımdan çıkan sözler o günkü 15 Temmuz´dan evvelki sözlerim alsa da almasa da sözlerimin arkasındayım.

KENDİSİ BUNU BİLMELİ

Ağızdan çıkan söz mahkeme huzurunda geriye alınmaz. Tabii bu kişilik sahibi insanlar için bir karakterin oturmasıdır. Kendisini sevsem de sevmesem de bu sözlerim ne kimseye biat ne de yalakalıktır. Doğru olan bir şey varsa, 15 Temmuz sonrası yiğit ve omurgalı duruşundan dolayı milletimiz adına ?adam gibi durduğu?, BM´deki omurgalı duruşundan dolayı, ayrıca kendilerin teşekkür ederim. Devletimizin bekası için insanlığa verdiği sözün arkasında durduğu sürece daha evvel de belirttiğim gibi basında kendilerine asla kırıcı söz söyleyip, vatan hainlerinin ekmeğine yağ sürmeyeceğimi lütfen kendileri bilmeli.

MİLLETİMİZDEN O SORUMLUDUR

Ayrıca kendilerinden ricam, toplumumuzdaki vatan hainlerinin dışında tüm milletimizi eşit mesafede kucaklaması, erdemli oluşunun bir göstergesi olacağını bilecek kadar akıl sahibi bir kişidir. Her ne kadar kızsa bile lütfen sinirlerine hakim olsun. Sadece ailesinden ve yakınlarından sorumlu değil. Milletimizin her etnik gurubundan sorumludur. O nedenle ülkemiz ve coğrafyamız ateş çemberinden geçiyor. Milletine gönül vermiş milletvekillerimiz, parti liderleri en ufak sinirle söylenmiş bir cümleyi bu süreçte gündeme taşımamaları devlet adamlığının gereğidir.

YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN

Bir de tüm danışmanları ve kendisine yalakalık yapanlar, lütfen bu zorlu süreçte kendisine hizmet ederken beynini karıştırmayınız. Devlet yönetimi istişareyi gerektirir. İstişare içerisinde kendisine iyi gözükmek için kimse kimseyi yanlış yönlendirmeye kalkmasın. Sayın Basın mensuplarına, aziz kamuoyuna saygılarımla arz ederim.?



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli