Anahtar Kelimeler: Çakıcı sert konuştu

Çakıcı çok sert konuştu!

Çakıcı çok sert konuştu!

Çakıcı çok sert konuştu!

Mahkemede sesini yükseltti! 

?Kurdu ayağından değil

Kafasından yaralayacaksın!

Yoksa adamı parçalar!?

Edirne F Tipi Cezaevi´nde kalmakta olan Alattin Çakıcı, bir davadan ötürü hakim karşısına çıktı. Edirne 3b Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmada konuşan Çakıcı, bu kez sesini sert biçimde yükseltti.

TEDAVİME ENGEL OLUNDU

Daha önce cezaevinde yaşanan bir olaydan ötürü hakim karşısına çıkan Çakıcı, sert açıklamalarda bulundu. Çakıcı´dan önce iki tanığın dinlenildiği duruşmada tanıklar gördüklerini ve bildiklerini hakime anlattılar. Son olarak ise Çakıcı, olayla ilgili açıklamalarda bulundu ve tanıkların beyanları konusunda görüşü istendi. Çakıcı, ?Tanıkların beyanlarına bir diyeceğim yoktur? diye söze başladı ve şu sert açıklamayı yaptı: ?Cezaevi savcısı Cevat Gül, ben bu cezaevine geldikten sonra benimle kasıtlı olarak uğraşmaya başladı. Hastaneye baskı yaparak tedavime engel oldu.

KAFASINDAN YARALAYACAKSIN

Latif Mollaahmetoğlu ile aramızda geçen olaya ilişkin görüntü kayıtlarını yok ederek delilleri kararttı. Ayrıca benim eski eşim ve kızımı benimle görüşmek istedikleri için odasından son derece kaba bir şekilde kovarak, kızımın yanında refüze etti. Onun gibisini öldürmeye değmez. Çakalları öldürürsen kahraman yaparsın. Ben onu kalçalarından ve bacaklarından bıçaklayarak, bir ömür hanımına rezil olacak bir kişi durumuna getireceğim. Kurda sataşacağın zaman ayağından değil kafasından yaralayacaksın. Yoksa kurt adamı parçalar? dedi. Duruşma esas hakkındaki savunmaları hazırlamak amacıyla ileri bir tarihe ertelendi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli