Anahtar Kelimeler: Çakıcı kime neyi ediyor

Çakıcı kime neyi ima ediyor?

Çakıcı kime neyi ima ediyor?

Çakıcı kime neyi ima ediyor?

?İstesem o konuyu

delilleriyle

ortaya koyarım!?

?Ben boş atıp dolu tutmam!?

Edirne F ipi Cezaevi´nde kalmakta olan Alattin Çakıcı, UYAP üzerinden Cumhurbaşkanı´na mektup yazarak detaylarını vermediği bir konudan bahsetti ve ?Düşmanına dürüst ol. Ben boş atıp dolu tutmam. İstesem bahsettiğim konuyu delilleriyle ortaya koyarım? dedi.

GÜCÜM RAHATSIZ MI EDİYOR?

?Cumhurbaşkanlığı Makamına Beştepe? girişiyle yazılan mektupta Çakıcı şunları söyledi: ?Sayın Cumhurbaşkanım? İktidara gelmeden evvel iki tane partinin ve hükümetin yok olmasına neden oldum. İstemeden kendi isteğimin dışında dağılan partilerin oyu AK Parti´ye kaydı ve seni iktidara getirdi. Sen ise bana hep zulüm ettin ama havanı aldın. Konuyu başka mecraya taşıdın. En son seni sevdiğimden değil, onurumdan dolayı bir konu senin işine o kadar yaradı ki, beni koruduğundan mı yoksa gücümden rahatsız olduğundan mı, beni koruduğunu sanmıyorum çünkü birbirimizi sevmiyoruz. Birbirimizin ortak noktası Devletimizin bekasıdır. Diğer bir ortak noktamız aynı dine mensubuz kimin kalbi Allah´a iman etmiş onu ben değil sen değil Allah bilir.

İSTESEM ORTAYA DÖKERİM!

Ne demek istediğimi biliyorsunuz. Ben ömrümde bana taş atan kişiyle savaşırım. Zavallı duruma düştüğü zaman dokunmam. İşte aramızdaki karakter farklarından biri de budur. Sizinle ilgili ayın 12´sinde mahkemem var. Sen de benim gibi düşmanına dürüst olsana. Yahu ben ömrümde boş atıp dolu tutmadım. İstesem bahsettiğim konuyu delilleriyle ortaya koyarım. Burada kedi gibi yatmıyorum. Baş savcıya sorabilirsin. Cezaevi müdürlerine sorabilirsin. Yukarıda bahsettiğim konudan evvel burada 6-7 ay evvel olan o kumpası burada kafalarına geçirdim. Bu işin arkasında Mehmet Berlivanlı´nın olduğunu biliyorum. Bir de utanmadan hastalıklarımla ilgili 6 ünitenin bölüm başkanından imza alıyorsunuz. Yukarıda yazılanla bu konu farklı, siz anlıyorsunuz. Beni düşündüğünüzden mi yoksa gücümden rahatsız olduğunuzdan mı artık onun kararını siz verin. Saygılarımla arz ederim.?



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli