Çakıcı son gelişmeleri açıkladı

Çakıcı son gelişmeleri açıkladı

Çakıcı son gelişmeleri açıkladı

Gökçek ve oğlu için ne dedi!

Nakil için ne söyledi?

Bir anda apar topar Keskin T Tipi Cezaevi´ne nakledilen, ardından ise kaçırılma iddiaları ile 9 tanıdığı gözaltına alınan ünlü kabadayı Alatin Çakıcı, nakli ve bu gelişmeler üzerine açıklamalarda bulunarak yaşanan durumu izah etti, olayda kimlerin parmağı olabileceğine dikkat çekti.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Çakıcı, avukatı aracılığıyla bir mektup yayınlayarak, kamuoyuna gelişmeler konusunda bilgilendirdi. Çakıcı, mektubunda şunları söyledi: ?Sayın kamuoyuna? Tedavim tamamlanmadan hastane baskıyla göndermiş olduğu evrakta da belli ameliyatlı olmama rağmen ayrıca KOAH tedavisi olmama rağmen ve vücudumun beş ayrı bölümünden haftada iki gün bir saat 20 dakika fizik tedavisi almamla ilgili aynı ünitede yatırıldım. KOAH ile ilgili beni yatıran doktor hanımın imzası fizyoterapistim kendi el yazısıyla 30 seans fizik tedavisi görecek imzası, Başhekimin imzası, acil doktorunun imzası sunacağım raporlarda bellidir. Daha evvelden yazdığım gibi devletin içinde kalmış FETÖ´cülerin mi, yoksa Cumhurbaşkanının haberi olmadan kraldan çok kralcı yetkili bir bürokratım emriyle yasal olmayan bir şekilde beni taburcu etmek istedikleri zaman benim sevkimi yapan tüm subay ve astsubaylar şahittir.

?NAKİL YETKİSİ YOKTUR?

Bana yolculuğum esnasında seyahatimle ilgili talepte bulundum. Yolculuk yapabilir miyim, yapamaz mıyım diye. Avukatım da bu konuya şahittir. Bana doktorlar seyahat edebilirsin diye can güvenliği ile sıhhati açısından sorunu yok diye bir kağıt gösterdiler. Ben de nerede bana sorulduğuna dair imzamı gösterin dedim. Bugünkü tarihle hastanenin nakline ilişkin evrakta aynen şu ifadeler geçmektedir, ?Hasta 12.05.2017 tarihinde hastanemize yatmış, takip eden klinik tarafından tedavisi düzenlenmiştir. Takip eden uzmanlık alanının uzmanlık alanıyla ilgili tıbbi bilgi ve gerekçeyle epikrizi düzenlenerek 06.06.2017 tarihinde hastaneden taburcu edilmiştir. Hastanın yatışı sürecinde herhangi bir taburculuk takibi resmi veya sözlü olmamıştır. Hastanın başka bir ile nakli ile ilgili hastanemizin herhangi bir dahli ve yetkisi yoktur.?

?BENİ DİREKT KESKİN´E GETİRDİLER?

Sayın kamuoyu? Bu kadar rahatsızlıklarıma rağmen, rahatsızlıklarım belge ile ortada olmasına rağmen, tedavisi devam eden hasta taburcu edilemez. Edilse bile hastaneden tekrar muayene olup sakıncası vardır veyahut yoktur diye rapor vermeleri gerekmektedir. Bu rapor olmadan beni direkt hastaneden Keskin T Tipi Cezaevine görevli jandarmalar getirdi. Bolu F Tipine asla geri gitmedim. Cezaevimin önünde eşyalarım arabaya konuldu, yolculuğumla ilgili doktor muayenesi hiçbir yerde yapılmadı. Hastaneden sonra Bolu F Tipi Cezaevinden içeri asla girmedim. Yani cezaevine Keskin´e geldikten sonra basında bir yazı çıktı. Ankara´da 9 tane değişik zamanlarda tanıdığım kişileri silahlarıyla yapılan operasyonun neticesinde bazı basın organları bilerek ?Alattin Çakıcı´yı arkadaşları sevk sırasında kaçıracaklardı? diye haberler yaydı. Ben ve benim hiçbir arkadaşım devletin polis ve askerlerine hiçbir zaman yanlış yapmayız. Devletin polis ve askerine her zaman saygılıyız. Tabii devletine bağlı olanlara.

?AMERİKAN UŞAĞI MI ZANNETTİNİZ??

Ankara´da alınan şahıslar Ankara´ya bir iftar yemeğine davet edilmiş. Hasım sahibi insanlar silahlarıyla birlikte yakalanarak Emniyet´teki ifadelerinde kendilerine soru sormuşlar. ?Osman Göçek´e suikaste mi geldiniz?? ve benim ile bağlantı kurmak istemişlerdir. Ben Osman Gökçek´i tanımam. Babası Melih Gökçek´i hiç sevmem. Gazeteye Alattin Çakıcı arkadaşları tarafından kaçırılacak haberini yansıtan Melih Gökçek denen Belediye Başkanına şunu soruyorum: ?Şu anda ihbarı oğlu ve kendini devlet koruyabilir. Biliyorum Ankara´da kime güveniyorsa güvensin. Kabadayı mıdır, bitirim midir, kimse kimseyi koruyamaz. Yıllarca Ankara´yı sömürdüler. FETÖ´cülere ihale verdiler. O benim sorunum değil, devletin sorunudur. Ama kendi gibi beni Amerikan uşağı mı zannediyor. Ömrümce şerefli TSK mensuplarına saygı duydum. Onurlu Türk Polisine yaşamım boyunca hep saygılı oldum. Alattin Çakıcı´nın arkadaşlarının nakil sırasında kaçıracak diye basına yansıtan Melih Efendi! Vatan hainleri Jandarma´ya Polis´e saldırı yapar. Çatışmaya girmek için ya da mahkumu kaçırmak için. Unutma, artık her türlü işler kendini güvene al ister alma, oğlunla birlikte. Ben hayatım boyunca kimseye kahpelik yapmadım. Önceden haber veririm. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.

TUTANAKLARI DA EKLEDİ

Çakıcı açıklamasının sonunda kısa bir de not paylaşarak şunları söyledi: ?Emniyet´te şüphelilere sorulan ?Alattin Çakıcı´nın arkadaşları İ. Melih Gökçek´in oğluna suikast düzenleyecekler.? Emniyet´teki resmi ifadeyi de 4 sayfalık hastane raporlarımla birlikte ifade tutanağını da ekliyorum. Savcılık´ta araştırılsın bütün şüphelilere aynı soru soruluyor. Saygılarımla arz ederim?? Çakıcı, mektubu ile birlikte ifade tutanakları ve kendisinin sağlık durumuna ilişkin raporları da yayınladı.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli