Anahtar Kelimeler: Çakıcı sert uyarı

Çakıcı´dan ABD´ye sert uyarı!

Çakıcı´dan ABD´ye sert uyarı!

Çakıcı´dan ABD´ye sert uyarı!

Çakıcı iade için çağrı yaptı

Yine tarih dersi verdi

Bolu F Tipi Cezaevi´nde kalmakta olan Alattin Çakıcı, Amerikan Büyükelçiliği´ne mektup yazarak, onlara hem tarih dersi verdi, hem uyarılarda bulundu ve hem de darbe girişiminde bulunan Fetullah Gülen´i iade etmelerini istedi. Çok dikkat çekici açıklamalar yapan Çakıcı´nın mektubu olay yaratacak ve çok konuşulacak türden?

YİNE FLAŞ AÇIKLAMALAR YAPTI

Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği´ne UYAP üzerinden mektup yazan Alattin Çakıcı, yine tarih dersi verdi. Açıklamalarına 1. Dünya Harbi´nde iki süper güç olan Sovyetler ve Amerika´nın güçlerini kaybettiğini ve ikinci sınıf kapitalist sömürgeci sınıfa düştüğünü belirten Çakıcı, soğuk savaş dönemine kadar çift kutuplu olarak iki ülkenin dünyayı dizayn etmeye çalıştığını, Stalin´in gümrük anlaşmasını iptal ederek Kars ve Ardahan üzerinde hak iddia etme için Montrö anlaşmasına göre de boğazlar da hak iddia ettiği için  Türkiye Cumhuriyetini sürekli baskı ve tehdit altında tutmaya çalıştığını vurguladı. Marshall planı doğrultusunda da Amerika´nın Türkiye ve Yunanistan´ı NATO´ya almak istediğini, 1951´de NATO üyesi olarak Türkiye´nin savaşın kaderini değiştiren kahramanlığının dünya kamuoyuna bildirilmediğini ifade eden Çakıcı, bunların arşivlerde kayıt altında olduğunu söyledi. Çakıcı, dünyanın en son sömürge savaşı olan Kunuri destanını yazan Albay Celal Bora ve silah arkadaşlarının yalnız bırakıldığına dikkat çekti.

CELAL DORA HİKAYESİ

Albay Celal Dora´nın hikayesinden alıntılar yapan Çakıcı, askerlerine ?teslim mi olalım şehit mi?? diye sorup, ?şehit? cevabını alınca sancağı beline sarıp ?Allah Allah? nidaları ile çemberi yararak çıktığını anlattı ve böylece savaşın kaderini değiştirdiğini belirtti. Resmi olmayan kayıtlara göre 750 şehitten bahsedildiğini söyleyen Çakıcı, sol cenahtaki müttefikin geri çekildiğini, NATO Türk Kuvvetleri Komutanı Tahsin Yazıcı´nın geriye çekilen birliğin komutanını alnından vurduğunu anlattı. NATO karargahının bu olayla karıştığını söyleyen Çakıcı, o günkü Savunma Bakanı Şahap Gürler´in Kore´ye giderek ?Bizim Anayasamızda cepheyi terk etmenin cezası ölümdür? deyip, konuyu kapattığını ifade etti. Kendisinin Amerika´yı 80 ihtilaline kadar dost ve müttefik bildiğini de belirten Çakıcı, Amerika´nın Rusların sıcak denizlere inmemesi için Türkiye ve Afganistan´ı karakol olarak kullandığını vurguladı.

YOL GEÇEN HANI YAPTINIZ

Türkiye´nin Amerika´ya üsler kurdurduğunu, Afrika´da ve Ortadoğu´da kendisine her türlü askeri yardımı yaptığını belirten Çakıcı, ?Amerika Birleşik Devletlerini yalnız bırakmamak için sizinle birlikte hareket ettik. Ama sömürgeci devletlerin dostları yok. Milli çıkarları vardır. IŞİD´i Esad´a karşı savaşması için sizler eğittiniz. IŞİD konusunda dikkat çekici açıklamalarda bulunan Çakıcı, ?IŞİD denen İslamın ve insanlığın düşmanı olan bu katilleri Irak ve Suriye´de katliamlar yaptırarak bölgeyi yol geçen hanına çevirdiniz. Ne zamanki Avrupalı devletlere saldırınca o zaman haçlı zihniyeti ile ayağa kalktınız. IŞİD ve benzeri radikal İslamcı örgütlerin yaptıklarını İslamofobi adı altında batılılar gibi soykırım yapanlarla aynı kefeye koydunuz? dedi.

ALATİN ÇAKICI KİMDİR?

Konuyu Fetullah Gülen´e bağlayan Alattin Çakıcı, PKK ve PYD´yi dolaylı olarak kullanan Amerika´nın Fetullah Gülen´i de bunlar gibi Türkiye´ye karşı kullandığının altını çizdi ve bunu bütün dünyanın bildiğini ifade etti. Twetter´da Mustafa Kemal Erkut kod adıyla yayınlar yapan kişinin paylaşımlarından bahseden Çakıcı, 15 Temmuz´da darbe teşebbüsünde bulunan şahsa dikkat çekti, darbe teşebbüsünde bulunan Fetuullah Gülen´e ve onun emrindeki STK´lara işaret ederek, bu ve benzeri kişileri kullanarak batının ve Amerika´nın Türkiye gibi ülkelerin artık iç işlerine karışmaması gerektiğini ifade etti. Çakıcı, ?Beş defa ülkenize giriş çıkış yaptım. En son gelişimde 34 ay yaşayarak, 44 state dolaşarak ABD halkı üzerinde bir araştırma yaptım. Gerçek Anglo Sakson halkta Türk düşmanlığı yok. Türk düşmanlığı yapan Temsilciler Meclisi ve Senato´da lobiler vardır. Yaşadığım 34 ay boyunca bir kere bile rahatsız edilmediğimden dolayı sizlere teşekkür ederim. Amma? Ülke bütünlüğünün her zerresinden bir parça koparacağınız zaman Alattin Çakıcı ve sevenlerini öldürmeniz gerekir. Şimdi soracaksınız kim bu Alattin Çakıcı diye? Dünyadaki tüm kriminal dairelerde bilinen bir ismim. Alattin Çakıcı hükmedilecek değil, öldürülecek kategorisindedir? dedi.

İPLERİ KİMİN ELİNDE?

Fox TV´den askeri darbenin karşısında olan Türk Milletine hakaret eden kişiye seslenen Çakıcı, ?Bu tip Amerikalıları denetim altına almadığın sürece bu coğrafyada nasıl müttefik olacağız. Devlet Başkanımızın ölüm emri Pensilvanya ve CIA tarafından verilmiştir. Bir  devlet başkanı uluslar arası resmi kurum direktifi ile öldürülemez diye uluslar arası hukukta güvence altına alınmıştır. 11 Eylül ikiz kuleleri vuranlar İslamın ve insanlığın düşmanıdır. Ben ve Aziz Milletim her türlü teröre karşı bu düşünce içerisindeyiz. Gözünüzden kaçırdığınız Türk ve İslam düşmanlığı körüklenmektedir. İslam ülkelerinin bazılarına beşinci sınıf vatandaş olarak bakılmaktadır. Müslümanlar köle değildir. Nasıl sizin içinizden Teksas´ı savaş alanına çeviren David Krusher, Federal Building binasını havaya uçuran Tmity David gibiler çıkıyorsa 1.5 milyar İslam ümmetinin içinden de IŞİD gibi, El Kaide gibi sapkınlar çıkabiliyor. Ama bunların ipinin batılı gizli servislerin ellerinde olduğunu unutmayın.

EN İYİ DEMOKRASİ NEREDE?

Sayın ekselansları? Yüzde 51 oyla seçilmiş Cumhurbaşkanımıza karşı, demokrasiyi yerle bir etmek isteyen okyanus ötesine karşı halkımız 78 milyon her etnik kökenden TC vatandaşları tankların, mermilerin, uçakların, bombaların karşısında vücutlarını siper ederek, demokrasi adına dünyada bir ilki gerçekleştirdiler. Sayın ekselansları, ben AK Partili değilim. R. T. Erdoğan ile 20´nin üzerinde mahkemem var. Devletin bekası söz konusu olunca bütün düşmanlıkları rafa kaldırıp, Türklerin birlik olmak geleneği tarihin her devresinde devlet söz konusu olunca aziz bayrağın altında toplanıp şehadet şerbeti içmek her Türk için şereftir? dedi. Çakıcı, en gelişmiş demokrasilerin ABD, Kanada, Yeni Zelanda, Avustralya ve İngiltere´de olduğunu gözlemlediğini ve gördüğünü, milli çıkarlarda demokrasinin buralarda uygulandığını ama uluslar arası çıkarlar söz konusu olunca da Katrina Fırtınası gibi dünyada seçtikleri coğrafyayı yerler bir ettiklerini belirtti ve ?AB´de demokrasiye rastlamadım. Irkçılık, Türk ve İslam düşmanlığı yapmaktalar? dedi.

ABD HALKINA KALBİM BURUK

Çakıcı, ?Sayın ekselansları? Uluslar arası ilişkiler kaygan buz patenine benzer. Düşmanlar dost olur dostlar da çıkarları için düşman olabilir. Uluslar arası içişlerini sizler daha iyi bilmektesiniz. Milletimize ve Devlet Başkanımıza dünyanın neresinden bir darbe girişimi olursa dünyanın her yerine canını verecek ölüm fedaileri olduğu unutulmamalıdır. Cumhurbaşkanımıza bu sözleri söylerken yalakalık yapmıyorum. O doğru olduğu sürece 78 milyon yanındadır. Sayın ekselansları? Washington DC´deki yetkililerinize gelecekteki Türk-Amerikan ilişkilerini iyi değerlendirin. Kendini Mehdi yerine koyan, FETÖ denen ruh hastasını iade ediniz. İade etmezseniz doğal müttefikiniz olan ülkelere göndermeyin başka nereye gönderirseniz gönderin. Gittiği ülkede kafasını kesecek TC´de yüzbinlerce fedaisinin olduğunu unutmayın. Doğru insan, doğru devlet politikası kullandığım bu cümlelerden dolayı devletleri yönetenler ahlaki ve insanı açıdan vicdanlarını dinleyip doğru karar vermeleri kişilerin ve devletlerin etik değerleridir. Sayın ekselansları ve ABD halkına kalbim buruk olarak saygılarımla?? dedi.

MİLLET HÜSRANA UĞRATTI

Çakıcı, bu mektuba ilave olarak 4 sayfalık bir mektup daha yayınladı ve ?Bundan evvel 5 eğitmenimden biri olan Mustafa Kemal Erkut olarak 4 sayfalık yazımı da ekliyorum. Mustafa Kemal Erkut´un altına daha evvel attığım imzamı 30 yıl yurt dışında atıyordum. Ülkenizde kullandığım kredi kartlarında aynı imzayı görebilirsiniz? dedi. Çakıcı, 4 sayfalık Mustafa Kemal Erkut imzalı mektubunda darbe teşebbüsünde bulunan Fetullah Gülen´e seslendi ve kardeşi kardeşe kırdırmak istediğini, piyonluğunu yaptığı kötülük merkezleriyle ülkeyi kaosa buladığını, ancak 78 milyon aziz milletin hüsrana uğrattığını ifade etti. ?Kod adım Mustafa Kemal Erkut? diyen Çakıcı, ?Bayrak, silah ve Kur´an üzerine yılar evvel yemin etmiş bir fedaiyim? dedi. Cumhurbaşkanı´na da Mustafa Kemal Erkut olarak seslenen Çakıcı, aylar önce Potin ile barışması gerektiğini söylediğini hatırlattı ve şimdi buzların çözüldüğünü, Cumhurbaşkanının negatif düşüncelerinin dağıldığını, Fetullah Gülen´in büyü ve parapsikoloji ile etki yaratmaya çalıştığına işaret ederek, artık bütün bunların yok olmaya başladığını açıkladı. 



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu