Anahtar Kelimeler: Çakıcı sert uyarı

Çakıcı´dan çok sert uyarı!

Çakıcı´dan çok sert uyarı!

Çakıcı´dan çok sert uyarı!

 

?Karşınıza her an bir

?Aksakallı? çıkabilir!?

O ?korkak? lider olamaz!

Edirne F Tipi Cezaevi´nde kalmakta olan Alattin Çakıcı, Ankara Kızılay´da yaşanan hain terör saldırısının ardından öyle sert bir açıklamada bulundu ki, Meclis´teki PKK uzantısı kişilerin karşısına her an bir ?Aksakallı? çıkabileceğini belirtti. Çakıcı, Cumhurbaşkanı´nın da terör konusunda dik duruşunu sürdürmesini önerdi.

PUTİN´E YİNE SERT TEPKİ

?Ankara´da dün gerçekleşen Rusya-Batılı emperyalistlerin uzun yıllardı by-pss  yapmak isteyen sözde demokrasi, hukukun üstünlüğü, insan haklarını gündeme getirip ülkemizdeki ve İslam coğrafyasındaki 176 yıldır sosyolojik savaşı, 40 yıldır ülkemizde ve yaşadığımız coğrafyada haince planlarını yerli işbirlikçilerine şerefsizce uygulatmaktadırlar. Kendi ülkelerinde bir bomba patladığı zaman küresel düzeyde bir araya gelip, İslam´a insanlığa düşman olan günümüzün haricileri İslam adına terör uygulayan bu teröristler de ipleri onların elinde olmasına rağmen dinimizi hedef alıp, dünyada Türk ve İslam düşmanlığını dile getirmektedirler. Batının ve Rusya´nın şımarık piç çocukları olan PKK´lı terörist hainleri özgürlük savaşçısı gibi dünyaya lanse eden taşeron PKK´nın stratejik ortağı olan Rusya devlet başkanı Putin dünkü taziyelerinde ?Türk halkının acısını Türkler gibi ben de yaşıyorum? diyerek basın açıklaması yaptı. Suriye´de Türkmenleri katleden, Suriye´deki mazlum Müslümanları, masum sivilleri katlettikleri zaman vicdanlarında acıyı hissetmiyorlar mıydı?

DİK DURUŞUNUZ DEVAM ETSİN

Kuzeyimizdeki kutup ayısı ve mesai arkadaşları, Avrupa Birliği geriye dönük bu milleti iyi araştırmalıdırlar. Bunlar herhalde devletimizi muz cumhuriyeti zannediyorlar. Bilmedikleri bir şeş var, bölücü vatan hainlerinin dışında her türlü politik iç sorunların unutulup, tek vücut halinde devletin yanında bu milletin olacağını ya biliyorlar ya da bilmek istemiyorlar. 7 Haziran´dan beri sizin ve devletimizin dik duruşu, sömürgeci batı ve işbirlikçilerini ürkütmektedir. Siz dik durduğunuz sürece inanın bu millet sizi asla yarı yolda bırakmaz. Devletimizin ve aziz milletimizin başı sağ olsun. Bütün dualarımız aziz şehitlerimizin, dün hunharca ölen sivil vatandaşlarımızın üzerine olsun. Yaralılara da Rabbimden sağlık niyaz ederim.

EN YAKIN AKRABALARIMIZDIR

Devletimiz söz konusu olunca, geçmişte sahada alan çalışmalarında bulunan, Medres-i Yusufiye´de yüksek lisans ve doktorasını yapan, Türkiye´nin her yerinde sakalı aklaşmış ?Aksakallıların? devletin yanında olacağından emin olunuz. Sayın Başbakanımıza, kabine üyelerine, TBMM´de devletin ve milletin bekası için gönül vermiş, partisi ne olursa olsun tüm Milletvekillerine ve Meclis Başkanımıza başsağlığı dilerim. Orada terör örgütünün, Rusya´nın sözcülüğünü yapanlar ya devletin yanında olmalılar ya da dağda terörist, şehirde eylem koyan bölücü hainlerle aynı safta olduğunu erkek gibi ifade etsinler. 60 kişi bakıyorum, terör örgütüne güvenerek Meclis´te sürekli devletimize ve milletimize sürekli dil uzatmaktadırlar. Bu topraklara bağlı olan Türkiye´nin her yerindeki Kürt kardeşimiz dünyadaki en yakın akrabamızdır.

AÇIKÇA İKAZ ETTİ!

Bu terör örgütünün Meclis´teki siyasi uzantısı, Müslüman Kürt kardeşlerimizi savunmak onlara mı düşmektedir? Onların ve Türkiye´deki her etnik unsurun Türkiye Cumhuriyeti´ne bağlı kaldığı sürece savunucuları Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Eğer onlar Meclis´te safını belli etmeyip, bu terör eylemlerini desteklediği sürece her biri bir ?Aksakallı? ile karşılaşabilir. Yıllar evvel Fransa´da Marsilya cezaevinde yatarken Abdullah Öcalan Nairobi´de yakalanıp Türkiye´ye getirilirken uçaktaki sözlerine dünya şahittir. Gözleri açıldığı an vücut diline yansıyan ölüm korkusuyla ?Annem de Türkmendir. Devlet benden ne isterse yapmaya hazırım? diyen bu KORKAK nasıl Kürtlerin lideri olabilir?  Biz millet olarak düşmanımızın erkeğine bile adamsa adam deriz. O KORKAK yiğit olsaydı derdi ki ?Yaptığım Türkiye Cumhuriyeti için yanlış olabilir ama ben Kürt oğlu Kürdüm. Canım milletime feda olsun? diyemeyen bu ONURSUZ, Kürt kardeşlerimizin değil, kaypak terör örgütünün, olsa olsa Batının ve basının şişirdiği karton liderdir.?



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli