Anahtar Kelimeler: Çakıcı Erdoğan ayar

Çakıcı´dan Erdoğan´a ayar

Çakıcı´dan Erdoğan´a ayar

Çakıcı´dan Erdoğan´a ayar

 

?Masonluk hakkında ne düşünüyorsun??

Çakıcı, yine gündem olacak açıklamalar yaptı

?Ben öz be öz Trabzonluyum?

Edirne F Tipi Cezaevi´nde kalmakta olan Alattin Çakıcı, Avukatı Can Sevinç aracılığıyla UYAP üzerinden bir mektup yayınlayarak, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu ve Cumhurbaşkanı´nı bazı konularda uyardı.

MASON MUSEN DEĞİL MİSİN?

Açıklamasına ?Bu yazının içeriği Cumhurbaşkanlığı makamına değildir, Sayın Recep Tayip Erdoğan´ın sivil kimliği olan şahsınadır. Sayın Erdoğan masonluk hakkında ne düşünüyorsunuz? ?One minute?den sonra siyonizmi sürekli gündeme getirdiniz. Biliyorsunuz Siyonizm Yahudi ırkçılığıdır. Dünyadaki bütün mason locaları, Siyonist liderleri yönlendirir. Siyonizme hizmet ederler. Mason olup olmadığını aziz Türk milletinin bilmesi hakkıdır. Davos´ta İsrail Cumhurbaşkanına sesle ve vücut diliyle bir dakika deyip çıkışınız anında dünya kamuoyunda etki yaratarak, Arap dünyasında İsrail ezikliğine karşı olanların bu duygularına rehber oldunuz. Yıllarca Filistin´i dilinizden düşürmediniz, Türkiye´de İsrail karşıtı kitleleri sokağa döktünüz. Filistin´deki ablukayı kırmak için Mavi Marmara gemisini talimatınız doğrultusunda Mersin´den Filistin´e doğru yola çıkardınız. Bu organizasyon neticesinde 9 insanımızı kaybettik. Uzun yıllar İsrail bizden özür dilesin diye İsrail ile ipleri Ortadoğu´da kopardınız. Şu anda da İsrail hükümeti ile barışmak için her türlü olasılığı devreye sokuyorsunuz.

FİLİSTİN MESELESİ NE OLDU?

Artık Filistin´i ne siz ne de sokaklara dökülen insan seli ağızlarına almıyor. Mısırlı Rabia için sürekli gözyaşı döküyorsunuz. Mavi Marmara´da canını kaybeden 9 insanla ilgili rahatsız mısınız değil misiniz? Kendi sözünüzü size hatırlatacağım, çıraklık, kalfalık, ustalık dönemi, bu üç dönem süreci içerisinde çıraklık döneminde AB´ye üye olmak için her türlü tavizi verdin. Birlik üyelerinden bazı ülkeler, Türklerle aynı medeniyetten gemliyoruz diyerek karşı çıkmalarına rağmen sen AB´nin Hıristiyan birliği olduğunu bilmiyor muydun? Kalfalık döneminde AB´nin ve ABD´nin basın ve medyası, sivil toplum örgütleri, yazdıkları makalelerde, konuştukları panellerde medeniyetler ittifakı eş başkanlığına seçerek, ayrıca Büyük Ortadoğu Projesi eş başkanı olarak dünyaya lanse ederek, nefsine tavan yaptırarak ülkemizdeki kırmızı fay hattını tetiklemelerine sebep oldular.

MİLLİ ÇIKARLAR VARDIR

Batı eksenli dünya genelinde ustalık döneminizde sizi kullanmak için balon gibi şişirdiler, siz de nefis kaynaklı BM´de dünya beşten büyüktür diye defalarca dile getirdiniz. Evet doğru bir söz, gittiğiniz ülkelerdeki konuşmalarınızda aynı söylemleri dile getirdiniz. Beş daimi üyenin bu sömürgeci kan emicilerinin asırlardır ve günümüzde dünyayı dizayn ettiklerini bilmiyor muydun? Devletlerin dostları olmaz. Milli çıkarları vardır, çıkarlar çatıştığı zaman dostluklar ufak ufak yıkılmaya başlar. Kalfalık ve çıkarlık döneminde göbekten bağlı oldunuz batı sizi Libya´da, Mısır´da ve Suriye´de kullandılar. Ustalık döneminde sivrilmiş dişlerini gösterince periyodik aralıklarla seni yalnızlaştırdılar. Devlet yönetmek palavra ve külhanbeyi sözlerle oluşmaz. Ustalık döneminizde sürekli, peş peşe hatalar yaparak, Putin´e gidip bizi Şangay antlaşmasına üye yapın diyerek, NATO´daki 50 yıllık birikimimizden üyeliğimizi kabul ediniz diyerek kendince NATO´ya tavır koydun. Bu yetmiyormuş gibi Çin´den 4.5 milyar dolar teknoloji alacağınızı dünyaya deklare edersen sömürgeci batının seni izole edeceğini, yalnızlaştıracağını hiç mi aklına getirmedin?

DİLİN TAM ÇÖZÜLMEDİ

Bu ustalık sürecinde barış süreci adı altında eşkıya başıyla ve terör uzantılarıyla devletin bakanlarını bir masaya oturtarak askerimizi kışlaya, polisimizi karakola kilitlediniz. Barış süreci içinde KCK´yı büyük metropollerde ve Güneydoğu illerinde örgütlenmesine üç yıl göz yumdunuz. Batı sizi 7 Haziran seçimlerinden sonra tamamen izole ederek Suriye´de yalnız bırakırken Türkiye´de PKK, KCK´yı Suriye´de de PYD´yi kendilerine stratejik ortak olarak kabul ederek ülkemizi bir savaş alanına çevirttirdiler. Senin gözlerine perde mi inmişti bu taşeron örgütlerin arkasında aynı zamanda Rusya´da bulunmaktadır. Danışmanların mı seni yanlış yönlendirdi, yoksa nefsinin mi esiri oldun? 7 Haziran seçimlerinden sonra içindeki şeytanın gövdesini dışarı atarak bir şekilde gözündeki perdenin bir bölümü kalktı. Kulaklarındaki ağırlıkların da bir bölümü kalktı. Dilin tam çözülmedi.

ŞEFAAT DİLENCİSİ DEĞİLİM

Allah aşkına şu Trabzonlu Alattin Çakıcı´nın sözüne kulak ver. Şeytanın kafasını da lanetleyip ruhundan at, nefsini ayaklar altına al, ülkemizdeki bu bölü vatan hainlerini ve uluslar arası ipleri elinde olan bu devletleri sükuta uğrat. Uluslar arası ilişkileri düzelt. Devletimize gönül vermiş tüm vatanseverlere adil ve eşit mesafede davranıp toplumu kucaklaman senin asli görevindir. Şu başkanlık sisteminden lütfen vazgeç. Başkanlık sisteminin ülkemizde oluşması için kırk yıla daha ihtiyaç var. Parlamenter sistemin içinde yarı başkanlık sistemi terör terörize edildikten sonra millet isterse elzemdir. Aziz vatanımız ruzi rüzgarın hasretiyle kavrulmaktadır. Sana söz, bunları yaparsan sana bir daha ?çakma Rizeli Tayip Erdoğan? demeyeceğime lütfen inan. Senden asla özür dilemem, yaşamım elinde olsa bile. Canım için şefaat dilencisi değilim.?

HABERE DÜZELTME YAPILDI

Çakıcı, mektubunun son bölümünde geçen haftaki beş sayfalık mahkeme tutanağını da ekledi. Çakıcı, Haber 318 sitesinde sehven çıkan ?Ben doğma büyüme Rizeliyim? ifadesinin yanlış olduğunu belirterek buna ad açıklama yapıt ve ?Haber 318´de yanlış bir haber çıkmış ?Rizeliyim? diye. Ben 10 kuşaktan fazla Trabzonluyum. Trabzon doğumluyum? dedi. Sitede çıkan bu yanlış haber bir süre sonra düzeltildi ve haberin konuyla ilgili bölümünde düzeltme şu şekilde yayınlandı: ?Çakıcı, Cumhurbaşkanına seslenerek, ?40 yaşından sonra politik amaçla memleketine giden Tayyip Erdoğan´a çakma Rizeli diyorum. Benim hanımım, çocuklarımın annesi Rizelidir. Ben Rizeli düşmanı değilim. Rize´den adam çıkar. Her memleketten adam çıkar, adam olmayan da çıkar. Genelde Rize´den de mert adam çıkar. Osmanlı´dan beri Trabzon kültürü ile gelmiştir. Etle tırnak gibidir? dedi.?



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu