Anahtar Kelimeler: Çakıcı Fuat Avni cevap

Çakıcı´dan Fuat Avni´ye cevap!

Çakıcı´dan Fuat Avni´ye cevap!

Çakıcı´dan Fuat Avni´ye cevap!

?İsteyen buyursun gelsin?

Fuat Avni´ye ne dedi?

?Ülkene daha fazla zarar verme?

Fuat Avni isimle twetter fenomeni olarak allandırılan ve kim olduğu bilinmeyen ve bir hesaptan sürekli açıklamalarda bulunan kişi bir süre önce Alattin Çakıcı´yı da yakından ilgilendiren açıklamalar yapmıştı. Çakıcı, o açıklamalar üzerine avukatı Can Sevinç aracılığıyla cevap verdi.

ÇAKICI AÇIKLAMADA BULUNDU

Fuat Avni isimli, kim olduğu bilinmeyen ve twitter fenomeni olarak adlandırılan hesaptan bir süre önce Saray´a bağlı bir mafya oluşumunun önünün açıldığını belirterek, Alaattin Çakıcı´ya suikast düzenleneceğini öne sürmüştü. İşte o iddialara Alaattin Çakıcı "İnsanın kıblesi tektir, o da Rabbimin beşere vahiyle bildirdiği nurlu sözleridir. Şimdi diyorsunuz ki hapishanede veyahut adliyede, hastanede ister terörist olsun ister kiralık hangi kesimden olursa olsun bu canın sahibi Allah´tır. İsteyen buyurur dener? diye cevap verdi. Konuyla ilgili olarak avukatı Can Sevinç aracılığıyla uzun bir açıklamada bulunan Çakıcı, kamuoyuna yönelik yaptığı açıklamada şunları söyledi:

ALATTİN ÇAKICI´YI TANIMIYOR

?Sayın kamuoyunun dikkatine? Sosyal medyada Fuat Avni isimli beyefendiyi tanımam. Onurlu bir adam mıdır? Onurlu bir insan mıdır? Yabancı gizli servislere provokatörlük yapan ajan mıdır? Bir kaç yıldır kendisiyle ilgili bazı olayları önceden sosyal medya üzerinde devletle, milletimizin üzerinde büyük bir psikolojik savaş vermektedir. Ama Alaattin Çakıcı´yı tanımıyor. Daha evvel değişik hapishanelerde ve hastanelerde değişik zamanlarda tezgahlar kuruldu, başlarına geçirdim. Şu an yatmış olduğum Edirne F Tipi Cezaevi´nde DHKP-C´liyi kullanılarak böyle bir girişimde bulunuldu. DHKP-C´li terörist ve infaz koruma memuru ikisini de elimdeki cisimle yaraladığımdan dolayı Edirne 6. Asliye Ceza Mahkemesi 2015/838 esas sayılı davada DHKP-C´li teröristten 5 yıl, infaz koruma memurundan dolayı da 5 yıl ve yarı oranında ceza artışı cezalandırılmam istenmektedir.

MKAMI MİLLETİN NAMUSUDUR

Sayın Fuat Avni, Adana´da öldürülen sapık katilin ölümüyle ilgili saray mafyası diye ithamda bulunmuşsun. Olaydan sonra Türkiye´deki en yakın iki üç dostumdan biri olan Ahmet Tekin Baykal´a azmettirici diye Van Cezaevi´ne sürdüler. Kardeşim Tekin´le aynı odada yatan öz be öz yeğenim Adem Çakıcı´yı bakanlık emriyle avukatların ve kendisinin ses kaydı alınıyor. Eğer saray mafyası olsa yeğenime bu baskı uygulanmaz. Sayın Fuat Avni bey ben Rabbimin kuluyum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nde Türk oğlu Türk vatandaşıyım. Sayın Tayyip Erdoğan´ın sivil kimliğini kimse sevmek zorunda değil. O da zannediyorum ki zorla sevginin oluşmayacağını iyi biliyor. Yine lafımdayım, makamı bu milletin şerefi ve namusudur. Benim de şerefim ve namusumdur. Sivil kimliğini sevmiyorum sevmek zorunda da değilim.  Tek devlet, tek bayrak, tek millet ve resmi dil Türkçe dediği sürece ayrıca anayasanın ilk 4 maddesine dokunmadığı sürece devletime savaş açan hangi ülke olursa olsun, onların Türkiye´de kullandığı insanlık suçu işleyen DHKP-C, PKK, barış dini olan ve din adına katliam yapan İŞİD ve ona benzeyen örgütlerden devletimizin bekası için mücadele yaptığı sürece aziz Türk Milleti´ne vermiş bulunduğu bu kriterle ilgili sözünde sadıksa Rabbim yar ve yardımcısı olsun.

BEN YALAKALIK YAPMAM

Eğer size yazdığım bu cümleyle ilgili kendisine yalakalık yaptığımı zannediyorsa aldanır. İnsanın kıblesi tektir, o da Rabbimin beşere vahiyle bildirdiği nurlu sözleridir. Şimdi diyorsunuz ki hapishanede veyahut adliyede, hastanede ister terörist olsun ister kiralık hangi kesimden olursa olsun bu canın sahibi Allah´tır. İsteyen buyurur dener. Yedi haziran seçimlerinden evvel bazı sözler söyledim. O güne kadar kullandığım bütün sözlerimin arkasındayım. Uluslararası dost bildiği ülkerlere çok fazla inandığından ve çevresindeki bazı kişilerin yanlış yönlendirmesiyle yürüdükleri menzilde yalnız bırakıldığını devletimizin bekasını savunanlara ve vahşi batıya ve yine Rusya Federasyonu´nu yönetenlere gerektiği gibi konuşmaktadır. Ülkemiz üzerinde by pass yapmadığı sürece aziz milletimiz onu yalnız bırakmayacağını bu millet bilmektedir.

EŞİT ŞARTTA DOSTLUK?

Bak Fuat Avni, sayın devlet başkanımız millete verdiği namus sözünün dışına çıkarsa Alaattin Çakıcı bu millet ve devleti için kendi bedenini feda eder. Eğer bu topraklarda ecdadın kabirleri varsa yapmış olduğu komplo teorilerinden devşirme değil Türk ve Müslüman kökenli isen toprak altındaki atalarını huzursuz etmeye hakkın yoktur. İnşallah devletimiz, Birleşmiş Milletler´den, çevremizde Rusya Hükümeti hariç ilişkileri düzeltmesi, düzeltirken de Birleşmiş Devletlerin eyalet valisi olarak değil yaşadığımız coğrafyada Balkanlar´da Kafkasya´da eşit statüde en az 60 yıl her iki tarafta eşit düzeyde her iki ülke içinde milli çıkarlar önemlidir. Birleşik Devletleri çok akıllı insanlar yönetiyor. Ülkemizi yöneten siyasi otoritenin bu coğrafyada yönetenlerle eşit şartlarda dostluk yapmamız hem bizim hem Birleşik Devletler için vazgeçilmez bir olgu olduğunu bilmeleri gerekir. Avrupa Birliği´ne hayatım boyunca birliğe ülkemin üye olmasını istemedim. Bilinçaltındaki Türk ve İslam düşmanlığını sıfırlayamamıştır.

TERÖR ÖRGÜTLERİNE KARŞIYIM

Ben Türk oğlu Türk´üm derken kafatasçı bir ırkçı değilim batı Avrupalı devletlerde yaşayan insanlar gibi iyi insanlar vardır elbette. Bir de şunu kafana sok lütfen, ben ülkücüyüm ve Allah´a teslim olmuş Müslümanım. Allah adına Ortadoğu´da ve dünyanın değişik yerlerinde katliamlar yapan IŞİD gibi onun gibi örgütlere karşıyım. Yalnız batılı demokrasi havarilerine soruyorum Ruanda´da askeri diktayı destekleyen tüm amaç kauçuk ve petrol olanı sömürmek için Hutularla Tutsileri birbirine kırdırdılar 950.000 insan katledildi. Batı önce kendini sorgulamalı insanlık suçu işlemiş mi işlememiş mi? Günümüzden bir asır evvel Balkanlar´da 1.5 milyon insanı katlettiler bizi bugün bile ilkel gören Avrupa Birliği kendi vicdanlarında kendilerini yargılayıp, egodan ayrılmış düşünceye sonra teröristlerin arkasında olsunlar tabi ki vicdanı devre dışı bırakmışsalar. Avrupa Birliği´ne asla düşman olmayalım bize düşman olmadığı sürece ekonomik ve sosyal ilişkilerimiz çok üst düzeyde olsun, zaten NATO´da müttefikimizdirler.

BİRLİKTE HAREKET EDİLMELİ

NATO´ya bağlı Avrupa Birliği ülkeleri nedense bizim yanımızda değil ne yazık ki ülkemizdeki ve coğrafyamızdaki kan emici terörü gizlice desteklemektedirler. Birleşik Devletlere gelince orada uzun süre yaşadım. Gerçek Amerikalılar Türk Milleti´ne asla düşman değildirler. Fakat Amerika´da güçlü olan Türk düşmanı etkin lobiler vardır. 11 Eylül´den sonrada insanlık suçu olan İkiz Kulelere yapılan saldırıdan dolayı da halk olarak büyük bir kısmı önyargılı bakmaktadırlar. İlişkiler eski düzeye gelirse dünya coğrafyasındaki İslam adı altındaki teröristlerin terörize edilerek ırkçı aynı bizdeki gibi bağnaz ve Hıristiyanlar, Armagedon Savaşı´nı işleyen Hıristiyan ve Musevi cemaatleri terörize edilerek dünya barışını sağlamalı tüm dünya birlikte hareket etmelidir.

DAHA FAZLA ZARAR VERME

Evet adım Alaattin Çakıcı. inandığım davada inanmadığım bir şeyi kimse bana dünyanın hiçbir yerinde bana dikta ve biat ettiremez. Ben hükmedilemeyen, inançları doğrultusunda ölümü seçenler kategorisindeyim. Sayın Fuat Avni Bey, kin kalbin kiridir. Egonun tavan yapmasıyla şeytan devreye girer, kulakları duymaz gözleri görmez. Şeytanın işini takip eder, bir gün uçuruma yuvarlanır. Gel eğer imanlı isen Rabbimin Tevvab ismine sığın, ateş çemberi içerisinde geçmekte olduğumuz bu süreçte ülkene daha fazla zarar verme, tabi ki içinde bir parça Allah´ın nuru kalmışsa. Bu sözleri size yazarken sizin üzerinizden Avrupa Birliği´ne, Birleşik Devletlere ve şahsınıza ve milletimize namus sözü veren cumhurbaşkanımıza bazı hatırlatmalarım oldu.7 Haziran´dan evvel ve 7 Haziran´dan günümüze kadar. Milletimiz o kadar asil ki beş bin yıllık tarih süresi içerisinde yerini alırken dünyanın yaşadığı her coğrafyaya din, dil, ırk ayrımı yapmadan adaleti getirdiği ve gerçek tarihçiler tarafından dünya literatüründe yerini almıştır.?

 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false