Anahtar Kelimeler: Çakıcı herkese teşekkür

Çakıcı´dan herkese teşekkür

Çakıcı´dan herkese teşekkür

Çakıcı´dan herkese teşekkür

Milleti birliğe davet etti

Bir süre önce annesi vefat eden Alattin Çakıcı, Edirne F Tipi Cezaevi´nden mektup yazarak kendisine destek olan, taziye dileklerini ileten ve yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti, cezaevi idaresine ve Başsavcıya memnuniyetini dile getirdi. Çakıcı ayrı, şu günlerde milletin birliğe ihtiyacı olduğunun da altını çizdi.

TÜRKİYE´YE TEŞEKKÜR

Türkiye kamuoyuna ayrı, Cezaevi idaresi, Savcılık, Jandarma ve Polise ayrı teşekkür eden Çakıcı, bir de yaşanan gelişmelere dikkat çekti ve Türk Milletinin birlik içinde hareket etmesi gerektiğini söyledi. Çakıcı, ilk mektubunda, ?Merhume annemin cenazesine iştirak eden, taziyesinde bulunan, sosyal medyada başsağlığı dileyen, Türkiye genelindeki herkese tek tek teşekkür eder, saygılarımla kamuoyuna arz ederim. Ayrıca yurt dışından arayan, başsağlığı dileyen, hayır duasını eksik etmeyen tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ederim? dedi.

GÖREVLİLERE TEŞEKKÜR

Çakıcı ikinci mektubunda idare ve yöneticilere teşekkür ederken, ?Sayın Başsavcım, merhume annemin vefatı nedeniyle verdiğiniz izin dolayısıyla başta şahsınıza, Adalet Bakanlığına, Edirne Jandarma Komutanlığına, tüm personeline ve Emniyet personeline, İstanbul Jandarma alay Komutanlığı mensuplarına, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tüm personeline, Cezaevi Birinci Müdürü Ali Haydar Ak bey müdürüme, ikinci müdür ve cezaevi personeline teşekkürlerimi sunar, saygılarımla arz ederim? dedi.

ŞİMDİ BİRLİK OLMA ZAMANI

Çakıcı üçüncü mektubunda ise Türkiye genelindeki gelişmeler dikkat çekti ve birlik mesajı verdi. Çakıcı, ?Saygıdeğer dostlarım ve sevenlerim? Ülkemizin geçmiş olduğu bu kaos surecinde Devletimizin bekası için parti gözetmeden, Devlet ve Milli İrade´nin yanında olunması Vatanımıza namus borcudur. Partiler kapatılır, yenileri kurulur. Asıl olan Devletin bekası ve Milli İradedir. Aziz Milletimizin yurt dışı mihrakları ve onların işbirlikçilerine tek sevse Devletimizin şemsiyesi altında hareket etmesi milletimizin inancıdır. Dostlarıma, sevenlerime, Türkiye sevdalılarına partisi ne olursa olsun saygılarımla arz ederim? dedi.



polat erdoğan
27.02.2016 16:23:45
değerli hemşerim annenin ölümünü yeni duydum başsağlığı diliyorum allaldan rahmet diliyorum polat erdoğan arsin çubuklu köyü

  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli