Çakıcı´dan İnanır ve Gencebay açıklaması!

Çakıcı´dan İnanır ve Gencebay açıklaması!

Çakıcı´dan İnanır ve Gencebay açıklaması!

?Her ikisini de iyi tanırım?

Keskin T Tipi Cezaevinde kalmakta olan Alattin Çakıcı, son zamanlarda gündemde olan Kadir İnanır ve Orhan Gencebay konusunda çok dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

İKİSİNİ DE İYİ TANIRIM

?Kamuoyuna saygılarımla arz ederim? ifadesiyle başlayan açıklamasında Alattin Çakıcı şunları söyledi: ?Facebook´umda yayınlanan resimden dolayı bazıları tepki göstermiş. Orhan Gencebay´ı 25 yaşından beri tanırım, Orhan Gencebay dostumdur. Kadir İnanır´ın babası Mehmet Amcayla anneannem Sürmene´den dayı-hala çocuklarıdır, bir dedenin torunlarıdır. Kimi dost seçeceğim, kimi de dost seçmeyeceğim kimsenin iradesinde değil, kendi irademdir. Her ikisini de iyi tanıyorum. Milliyetçi, Ulusalcı birer Atatürkçülerdir. Geçmişte barış süreci adı altında rezil, devletimizin bekasına hiç bir fayda getirmeyecek bir yanlış süreçte görev almışlardır.

GEÇMİŞİ ÇABUK UNUTUYORUZ

Kendilerini bu sürece davet eden mevcut siyasi otoritenin emri iledir. İnsan belleği bazı şeyleri çok çabuk unutuyor. Barış süreci adı altında Kandil´den gelen teröristleri halay ile karşılattıran, devletin Savcısını, Hakimini Habur´a ayaklarına getirip mahkeme kurduran, güvenliklerini de şehit olan askerlerimizin ve polislerimizini arkadaşlarına güvenlikleri için talimat veren aynı siyasi otoritedir.

HER İNSAN HATA YAPABİLİR

Geçmişte üst akıl ve Avrupa Birliği´nin dayatmalarıyla teröristlerle bir masaya oturtmak istendik. Bu millet bunu bilmesine rağmen siyasi otoritenin şu anki gelmiş olduğu çizgi Milli Mutabakat çezgisidir. Her insan geçmişte hata yapabilir, önemli olan şu andaki konumudur. Aziz Milletimiz bu mutabakatta geçmişte olan şartların gereği yanlışlıkları unutuyorsa Kızıl Elma´ya koşan siyasi irade ve Aziz Milletimizi baştacı yaparken geçmişte Kadir İnanır ve Orhan Gencebay bu iradenin talimatıyla o rezil akil adamlar oluşumunda yer almıştır. Hâlâ Kadir İnanır ve Orhan Gencebay akil adamlar ağzıyla konuşuyorlarsa birer vatan hainidirler. Konuşmuyorlarsa linç edilmesi bir haksızlıktır. Saygılarımla arz ederim.?

AKLA ŞU SORU GELİYOR!

Çakıcı, açıklamasına ilaveten şunları da söyledi: ?Kadir İnanır´a yakın zamanda ziyarete giden Sayın Devlet Başkanımızı sosyal medyada bu çok bilmişler Kadir İnanır´ı ziyarete gittiği için neden tenkit etmiyorlar? Erzurum´da Apo´nun asılmasına şerh koyan, ip atan bu caniyi niye asmıyorsunuz diye hesap soran şu anda devletimizin bekası için omuz omuza hareket etmektedirler. Çünkü ölçüleri devlet bekası. Yiğit, mert, onurlu bir Türk evladı hatadan dönüp erdemle karşılıyorsa çatlak ses çıkarıp Devlet Başkanımızı o günkü koşullardan emriyle akil adamlardaki bu iki sanatçıyı linç etmek insan aklına şu soruyu getiriyor: ?Acaba bunlar deşifre olmayan Milliyetçi Muhafazakar kesimin Ulusalcı Atatürkçülerin içinde olan ABD ve köpeği olan Fetöcülerin yönlendirmesiyle mi doğruları göremiyorlar?

ERKEK ADAM HATUN GİBİ KONUŞMAZ

Ben ömrümde doğru olanı hep söyledim. Kimseye yalakalık yapmam. Daha evvel de söyledim. İlahi kıblemden milimetrik şaşmam. Teslimiyetim Allah´a, sadakadim Devletimedir. İnsan ömründe bir sefer doğar, bir defa ölür. Her ikisinin zaman dilimi arasında kişi şartlara göre tavır alırsa şerefsizdir. Sözlerimden rahatsız olan klayve arkasındaki her kim olursa olsun, hangi cenahtan olursa olsun erkek adam hatun gibi konuşmaz. İsteyen hapishanede veya hastanede bana silahını konuşturabilir. Saygılarımla arz ederim.?



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu