Anahtar Kelimeler: Çakıcı karara sert tepki

Çakıcı´dan karara sert tepki!

Çakıcı´dan karara sert tepki!

Çakıcı´dan karara sert tepki!

 

Bolu F Tipi Cezaevinde yatan Alaattin Çakıcı´ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a hakaret ettiği gerekçesiyle 10 ay hapis cezası verildi. Çakıcı, bu gelişmeye yönelik açıklamada bulundu ve duruma tepki gösterdi.

DAVA SONUÇLANDI

Bolu F Tipi Cezaevinde yatan ve bir süre önce geçirdiği ameliyat nedeniyle İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi´nde tedavi gören Alaattin Çakıcı´nın 15 Temmuz öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a söylediği sözler nedeniyle hakkında açılan ´Cumhurbaşkanına hakaret´ davası sonuçlandı. Tekirdağ 1. Asliye Ceza Mahkemesi, Alaattin Çakıcı´nın hakaret suçunu sabit görerek Çakıcı´ya 10 ay hapis cezası verdi.

?SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM?

Konuyla ilgili iki ayrı açıklamada bulunan ve aldığı cezayla ilgili belgeler ve tutanakları yayınlayan Alaattin Çakıcı, bu gelişmeye tepki gösterdi. Çakıcı, son gelişme ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: ?Aziz Türk Milletine ve kamuoyuna saygılarımla? Rizeli Recep, sana biad eden (geçmişte ve şimdi) Alaattin Çakıcı´nın anası kahpedir. Sen de biraz erkeklik var mı? Erkek adam verdiği sözde durur. Sende erkeklik ne arar? Bugüne kadar sana ne söylemişsem, sözümün arkasındayım.

?BU ŞEKİL CEZA YASAL DEĞİL?

15 Temmuz´dan evvel seninle ilgili davalardan, hastalık nedeniyle duruşmalara gidemediğim halde savunmam alınmadan gıyabımda ceza verilmiş. Bu şekil ceza yasal değildir. Verilecek hüküm, yasa gereği duruşmada sanığın yüzüne okunur ve sanığa 7 gün içerisinde itiraz yolu açık olmak üzere tebliğ edilir. Gıyabımda verilen ceza 04.11.2016 tarihinde verilmiş, ancak hukuki itiraz süreçleri ihlal edilerek 30.03.2017 tarihinde kesinleşmiş hüküm, yatmış olduğum hastanede tarafıma tebliğ edildi.

?RABBİM BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN?

Sayın Recep Tayyip Erdoğan, adaletin iflas ettiği bir yerde Devlet çöker. Bu milletten EVET oyu istiyorsunuz, iflas etmiş bir hukuk sistemi ile girdiğiniz seçimde bağımsız yargıyı da kendinize bağlamak istiyorsunuz. Rabbim sizi bir defa kuyuya atılmaktan kurtardı. Egoist, bencilce, kibirli, nefsini yenememiş, milletin bir bölümünü ötekileştiren gelecekte milletin hizmetkarı mı olacaksınız? Yoksa İslam´ın ve insanlığın düşmanı olan baba Hafız Esad gibi olmayı mı düşünüyorsunuz? Rabbim sizi bildiği gibi yapsın. Aziz Türk Milletine saygılarımla arz ederim.?

?KİMSE RİCACI OLMASIN?

Çakıcı, bu açıklamanın yanı sıra çok önemli bir not da paylaşarak bundan sonra kendisine gelişmelere tepki göstermemesi konusunda kimsenin ricacı olmamasını isteyerek şunları söyledi: ?Türkiye´deki tüm dostlarım, bundan böyle (doğrudan ya da dolaylı olarak) ?Tayyip beye bir şey söyleme? gibilerden ricacı olmasınlar. Nasıl Allah şeytanı sevmezse, bir Müslüman Türk olarak da Alaattin Çakıcı ezelden ebede kadar Tayyip Erdoğan´ı sevmez. Saygılarımla arz ederim??



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu