Anahtar Kelimeler: Çakıcı tarihi mesajlar

Çakıcı´dan tarihi mesajlar!

Çakıcı´dan tarihi mesajlar!

Çakıcı´dan tarihi mesajlar!

?Birliğimizi bozdurmayalım?

?Suikastler olabilir!?

?Devletin başına sahip çıkın?

?Su uyur, düşman uyumaz!?

Bolu F Tipi Cezaevi´nde kalmakta olan ünlü kabadayı Alattin Çakıcı, UYAP üzerinden Adalet Bakanlığı´na gönderdiği ve kamuoyuna seslendiği mektubunda 15 Temmuz ve sonrasında yaşanan gelişmeler, Pazar günü Yenikapı´da yapılan miting ve sağlanan birlik görüntüsü üzerine açıklamalarda bulunarak, bu birliğin fitne odakları tarafından nasıl bozulabileceğine dikkat çekti ve milleti birliği bozmaya çalışacak olanlar konusunda daha sıkı olmaya davet etti.

KARDEŞLİK SABOTE EDİLEBİLİR

Bolu F Tipi Cezaevi´nden UYAP aracılığıyla Adalet Bakanlığı´na mektup gönderen ve kamuoyuna seslenen Alattin Çakıcı, Pazar günü İstanbul Yenikapı´da gerçekleştirilen demokrasi mitinginden övgü ile söz etti. Çakıcı, devletin tüm kademelerinin iktidar ve muhalefet ile el ele vererek bu mitingde birlik görüntüsü sergilediğine ve şer odaklarına birlik mesajı verdiğine dikkat çektiği mektubunda, demokrasi nöbetlerini bırakmayan ve Yenikapı mitinginde de yine bir araya gelen milletin Türkiye düşmanlarına ve FETÖ terör örgütüne bir şok daha yaşattığını vurguladı. Çakıcı, demokrasi nöbetlerinden övgü ile söz ederken, bir de uyarıda bulundu ve ?Su uyur düşman uyumaz, Milletimiz rehavete kapılmasın. Bu demokrasi ve kardeşlik projemizi yerli işbirlikçiler her an sabote edebilir? dedi.

ULUSAL BASINA SESLENDİ

Ulusal basına seslenen Alattin Çakıcı, patronlar, genel yayın yönetmenleri, köşe yazarları, farklı düşüncede olsalar da Türk düşmanı olan haçlı zihniyetiyle hareket eden AB´ye asla hizmetkarlık etmemeleri gerektiğini söyledi. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin İslam´ın iblisin beş atlısının sömürdüğü devletlerin tek unsuru olduğuna dikkat çeken Çakıcı, ?Üç asırdan beri dünyayı sömüren süper güçler sömürülmeme hakkını ihlal etmekte, insan emeğini gasp ederek, demokrasi getireceğiz, hukukun üstünlüğü, din ve vicdan özgürlüğü,  ve adalet kavramlarını savunarak hangi dine mensup olursa olsun, soy kardeşliğine bağlı renk ve dinleri farklı olan az gelişmiş ülkeleri küreselleşme adına hala sömürmektedirler? dedi.

İPLİĞİ PAZARA ÇIKTI

?TC vatandaşlarına şunu hatırlatırım? diye sözlerine devam eden Çakıcı, herkesin güce sahip olunca narsist olmaya başladığını, çocukluktan itibaren herkesin hata yapabileceğini, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı´nın bir yiğitlik yaparak ve ölümü seçerek halkın arasına indiğini, ?ABD´nin sokak iti? olarak tarif edilen Fetullah Gülen´in ipliğini tamamen pazara çıkardığını, dini kullanarak batının hizmetinde olduğunu belirttiğini ifade etti ve ?Bu şerefsizlerin yedi göbek sülalesi araştırılmalı. Kalbi olarak amentüye iman eden kişinin geçmişi araştırılmaz? dedi. Kedisinin her türlü dikta rejimine ve ırkçılığa karşı durduğunu de belirten Alattin Çakıcı, faşizme de karşı olduğunu açıkladı ve istemediği bir şeyi başkalarına yaptırma hakkına da sahip olmadığını anlattı.

DEVLETİN BAŞINA SAHİP ÇIKIN

Kendisinin bir ülkücü olduğunu ve devletin bekası söz konusu olunca her şeyi bir kenara bırakabileceğini söyleyen Çakıcı, ?Ülkücü olmaktan onur duyarım ama ırkçılığı, kafatasçılığı, dinimizi kullanan dini teröristlere her devrede her şartta ya dille ya ellimle tavır koydum. Aynı şekilde devleti bölmek isteyen teröristler de aynı kategoridedir. Sosyal medyada bakıyorum. Bugün bana bu yazıyı yazdıranlara sesleniyorum. Bir paylaşımcı, ?ya devletin başı hainse? diyor. Ona buradan şunu söylemek istiyorum: ?Hain olan uçağına biner Arabistan´a kaçardı. Aynı gece milletimizin içinde olan Sayın Cumhurbaşkanı´na hain diyenin ya kişilik bozukluğu vardır ya da seceresinde devşirmelik vardır? dedi. 15 Temmuz´un önemine işaret eden Çakıcı, ?15 Temmuz, Kuzeyi, Güneyi, Batısı ve tüm Doğusu için bir milat olmalıdır. Bölücüler hariç! Bölücüler, din adına insanları katledenler, sevgi ve barış dini olan, sadece Türkiye´de değil, dünyanın her yerinde din adına uygulayan teröristleri Rabbim Cabbar ve Kahrar ismiyle yok etsin? diye konuştu.

SOSYAL MEDYAYA DİKKAT!

Açıklamalarına ?Değerli arkadaşlarım ve sevenlerim? diye devam eden Çakıcı, ?Lütfen bu birlik ve beraberliğe, sosyal medya paylaşımlarında dikkat edin. Bu koşullarda devletin başının hain olduğunu düşünenin yedi sülalesinin kanı bozuktur. Bu demek değil ki geçmişte hata yapmamıştır. Özeleştiri yaparak 2012´nin sonuna kadar Fetullah Gülen ve zihniyeti tarafından kandırıldığını, Allah kelamını ağzından düşürmeyen bu dinsin gavur imamı kendi ve müritlerine Allah adına inandığını söyledi. Bu satırları kaleme alan Alaattin Çakıcı da ömründe çok hata yapmıştır. Rabbim beni affetsin. Doğrusu aynı hataları yapmamak? dedi.

SUİKASTLER YAPABİLİRLER

Cumhurbaşkanı için açıklamalarda bulunan Çakıcı, ?Sayın Cumhurbaşkanı için söylediğim bu sözlerden dolayı Rabbim şahittir. Allah dışında kimseye boyun eğmem. O devlete sahip çıktığı sürece devletin yanında olmak benim için bir şereftir. Ölümü göze alıp halkın arasına karışmışsa, Allah´a teslim olmuşsa ben bilmem Rabbim bilir. Bu millete verdiği sözleri yerine getirmezse 78 milyon yakasına yapışır. Hiçbir ülkücü, 78 milyon içindeki TC vatandaşı bu hassas dönemde provokatörlerle sosyal medya üzerinden muhatap olmasın. Onlarla ilişkilerinizi kesin, onlara yer vermeyin. Bazı fanatik, aynı görüşte olmayan parti mensuplarını tahrik etmeyin. Lütfen yaşadığımız bu zorlu süreçte tehlike halen geçmiş değildir. Aynısını yapamazlar ama kahpece suikastlar yapabilirler? diye konuştu.

YOL UZUN, HEDEF BÜYÜK

Uyarılarına devam eden Çakıcı, ?Elbiselerin en şereflisinin içinden bazı hainler çıktı diye TSK´yı ve aziz Polisimi aynı kefeye değil, ayrı terazilerin farklı kefelerine bile koymayınız. Millet olarak her şeyi devletten beklememeliyiz. Gerçekleştirilebilecek suikastlere karşı duyarlı olmanız vatanınıza bağlılığınızın bir göstergesidir. Yol uzun? Hedef büyük? Düşünce engin? Bu yolda hedefe varmak için farklı düşüncelerin bir noktasında birleşip, devletimizi muasır medeniyetlerin seviyesine çıkarmak için zor değil yeter ki 78 milyon insanda ölçü kardeşlik, ülke bütünlüğü, aynı vatan topraklarını sevmek, Alevisi, Sünnisi, Kürdü, Boşnağı ve diğer etnik gurupların ölçüsü bu olursa devlete bela olan it paçavraları ve arkasındaki insan şeklindeki vahşi batının şeytani düşünceleri kendi düşünceleri içinde boğulup giderler.

ŞEHİTLERE RAHMET DİLEDİ

Bunu belki bizim kuşak göremez. Ama ülkemizde öyle dinamik bir kuşak var ki, 2040´larda onların bu hedefe ulaşacaklarını arzu etmekteyim. Yeter ki 15 Temmuz-7 Ağustos arasındaki dik duruşunu bu millet nesillere aktarabilsin? dedi. Çakıcı, mektubunun son bölümünde şehitler ve gazileri unutmadı ve ?Aziz Şehitlerimize Allah´tan rahmet, ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı dilerim. Tüm gazilerimize Rabbimden sağlık ve sıhhat niyaz ederim? dedi. 



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli