Çakıcı´dan yine dikkat çeken açıklamalar!

Çakıcı´dan yine dikkat çeken açıklamalar!

Çakıcı´dan yine dikkat çeken açıklamalar!

 

Cumhurbaşkanı´na

bu kez  neler dedi?

?Terörist kadar onurlu ne demek??

İsrail ve Rusya açıklaması!

Edirne F Tipi Cezaevi´nde kalmakta olan Alattin Çakıcı, UYAP aracılığıyla Cumhurbaşkanlığı makamına bir mektup gönderdi ve hem tarih dersi verdi ve hem de tüm sevenlerinin bayramını şimdiden kutladı.

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

Alattin Çakıcı, ?Cumhurbaşkanlığı makamına? başlığıyla yazdığı mektubunda şunları söyledi: ?Cumhuriyet kurulduğundan beri sizden evvel 11. Cumhurbaşkanımız onuru v e şerefi ile yasaları harfiyen uygulayarak ülkemizi kaosa sokmadan AK Parti iktidarı dönemine kadar Tunceli´de 37-38 olaylarında orantısız güç kullanıldığını mecliste kendi ağzınla söyledin. Bu Tuncelililere yapılan orantısı güçten dolayı vicdan azabı mıydı, yoksa başbakanlık döneminde oranın insanlarının eylemini ekarte etmek için miydi? Yalnız, 37-38 olaylarının arkasındaki planlayıcı Mustafa Kemal Atatürk değildir. Çünkü o dönem rahatsızdı. Celal Bayar denen bir mason tarafından tezgahlanmıştır.

ASKERLERİ YIPRATMA GİRİŞİMİ!

Ak Parti iktidarı süreci içerisinde her türlü yasa dışı oluşumlarınızı meşru zemine taşıyarak ülkemizin ve coğrafyamızın ateş çemberinden geçmesindeki en büyük suç sizin ve ekibinizindir. Devletimizin omurgası olan Türk Silahlı Kuvvetlerini yerden yere vurup, hapishanelere tıktınız. Bir de yandaş medyanızı yönlendirerek TSK Fatih Camiini bombalayacak, Müslümanları öldürecek diyerek gündemde tuttunuz? dedi. Çakıcı, verilen yanlış kararlardan ötürü Türkiye´nin hiç olmaması gereken bir yere sürüklendiğine işaret ederek, 80 milyonluk ülkenin Türk ve Kürt kimliğini ortadan kaldırmak kaydıyla Ümmetin Cumhuriyeti adı altında bir oluşuma geçme niyetinden bahsetti.

BUNUN İÇİN DE MAHKEMEYE VER!

Ülkede sadece Kürtlerin yaşamadığını söyleyen Çakıcı, her milletten insanın yaşadığını ve üst kimliğin de Türklük olduğunu belirttiği açıklamasında Türkiye´nin etnik yapılarla bölünmek istendiğini vurguladı ve Cumhurbaşkanının onur ve şerefi ile oynadığı Silahlı Kuvvetler ve Polis Teşkilatı´nı ziyaret ederek dikkat çekmeye çalıştığını belirtti. Çakıcı, mektubunun sonunda asker ve polisin rencide edilmemesi, Türkiye´nin de bazı sentezler ile küçük düşürülmemesi gerektiğinin altını çizdi. Ramazan Bayramı dolayısıyla da bir açıklamada bulunan Çakıcı, ?7 gün sonra Bayramımız var. Aziz Türk Milletinin, tüm Türk ve etnik kökeni ne olursa olsun tüm dünya coğrafyasındaki Müslümanların bayramını kutlarım? dedi. Çakıcı, Cumhurbaşkanı´nın bayramını kutlamadığını da belirterek, kendisini bunun için de mahkemeye vermesini önerdi!

?TERÖRİST KADAR ONURLU? NE DEMEK?

Mektubunda Türk Silahlı Kuvvetleri´ni öven Çakıcı, ?Yıllardır o ocak kurulduğundan beri o ocağın ne imamı ne oruç tutanı eksik olmamıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri Fatih Camiini bombalayarak Müslümanları katledecek diyen kişileri neden yargılamıyorsunuz? Bir de geçen günkü konuşmada ?terörist kadar onurlu ve dik durabilirsek ancak onlarla mücadele eder ve terörü bitiririz? diyorsun. Bu ülkede hangi mantıkla bir teröristin, bir vatan haininin onurlu olmaktan ve dik durmaktan onore edici söz söylüyorsunuz? Yoksa Kürt-İslam sentezini savunanları ileriye yönelik başkanlık sistemi için mi konuşturuyorsunuz? Sayın Recep Tayyip Erdoğan, her zaman söylediğim gibi sizin makamınız benim namusum ve onurumdur. Sizi hiç sevmiyorum. Doğu´da mücadele eden asker ve polis Tayyip Erdoğan için etmiyor, bunu biliyor musun? Atalarının şehit kanları ile sulandığı aziz vatan topraklarını savunuyorlar.?

BEŞ PARMAK ÖRNEĞİ

Çakıcı, mektubunun son bölümünde bir de not paylaşarak bir konuyu daha gündeme getirdi ve şunları söyledi: ?Dün akşam haberleri izledim ve Sayın Cumhurbaşkanının canlı yayında iftar programını Rabia işareti yaparak, Mehmet Akif Ersoy´dan esinlenerek bazı dizeleri dile getirdi. Bu sözler yıllardır milletimizin duymak istediği anlamlı cümlelerdi. Rabia işareti yaparak, tek vatan, tek millet, tek bayrak, parmağının dördüncüsünde yine milletimizi üzmeden hilalin ortasındaki yıldız şehitlerimiz dedi. Çok doğru bir laf. Allah bu topraklar için herkesin evladına şehitlik nasip etsin. Bir elin 5 parmağı vardır. 5 parmağın da devletimizin dili Türkçedir demesi, Rabia işaretini eksik olmasını gidermesi demektir. Bir elin 5 parmağı vardır, parmak elin parçasıdır, el sağlam olunca bu millet daha güçlü olur.?

İSRAİL VE RUSYA AÇIKLAMASI

Çakıcı, İsrail´le yapılan barış anlaşmasına da değindi ve bu konuda da şunları söyledi: ?İsrail ile barış yaptın. Barışacağın kişiyle önceden düşman olmamaya itina gösterin. İsrail´in özür dilediğini ifade ettin. Devletler devletlerden direkt özür dilemezler. Daha yumuşak üslup kullanır. Sayın Cumhurbaşkanım, sizin dün Putin´e yazdığınız mektupta çok üzgün olduğunuzu, istemeden gelişen olay ve pilotun ailesine başsağlığı dilemeniz gibi İsrail´de size bu şekilde söylemler söylemiştir. Bu uluslar arası dilde yumuşatılmış bir üsluptur. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, milletin dostları yoktur, milli çıkarları vardır. Lütfen bu düşünceyi kendinize ilke edininiz. Yalnız milli çıkarları korumak adına devletimizin onur ve şerefi ile de oynatmayınız.? Çakıcı, son cümlesini yine herkesin bayramını kutlamaya ayırdı ve ?Aziz Türk Milletinin, Türkiye´deki bütün etnik mozaiyiğin, dünya coğrafyasındaki fanatik olmayan kalbi Allah´a bağlı tüm müminlerin bayramını kutlarım ama senin bayramını kutlamam? dedi. 



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu